מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנונימית13/12/2012
היי ישלי חברה כבר תקופה דיי ארוכה . היא הראשונה שלי ואני שלה כבר קיממנו כמה פעמים יחיסים והיא ניראה לי דיי נהנית אבל הייתי רוצה לדעת
מתי היא גומרת יש אפשרות לדעת דבר כזה או איזה סימן שמתרחש באותו הזמן ?
הייתי שמח גם לדעת אילו דברים מגרים יותר ויכולים להביא את האישה לאורגזמה ?
והאם האישה כמו הגבר ברגע שמגיעה לאורגזמה יורד לה החשק או שזה שונה ??
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד17/12/2012יופי שאתה רוצה לשדרג את הקשר המיני ,אבל ....
היות והנאה הינה אישי את שאלותך תפנה לשותפה שלך לקשר המיני היא יודעת מה טוב לה ובמה היא מוכנה להתנסות ....לך למקור ...השיחה סביב רצונך לענג את שניכם יותר רק יכול לקרב.....
תנסה
לגבי האורגזמה לא חשוב העיקר הנאה לא הגמירה -לא כדאי לבחון זאת...
נהנתם זהו זה ושוב בכדי להביא אותה לאורגזמה היא יודעת ולכן לפנות אליה
אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי כל שהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)