דם בזמן אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בזמן אוננות
    חסוי
    06/03/2008

שלום שמי דורי אני בן 13 לפני כמה ימים ישבתי לי במחשב דפדפדתי באתרי פורנו, כמובן בזמן שאני מאוננן.
    לפתע הרחתי דם, (יש לי חוש ריח מפותח) אני מסתכל על הפין שלי ואני רואה דם יוצא מהחור אני נוגע עם האצבע ורואה טיפת דם. ממש נבהלתי!! נגעתי קצת וראיתי שאין הרבה המשכתי לאונן וראיתי שאין יותר דם. לא ממש כאב לי אבל הרגשתי משהו מציק כזה. עכשיו שאני מאוננן אין דימום. אך אני מפחד שמשהו קרה... או יקרה בפעמים הבאות.
    תודה מראש.
    יום טוב
    חסוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בזמן אוננות

הוספת תגובה

• שלום לך...

souit
    06/03/2008

תנסה לספר את זה להורים, זאת ממש לא בושה להגיד להם שאתה מאונן.
    ותפנה ליעוץ רפואי..אתה לא יכול לדעת מה תהיינה התוצאות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה נוספות

חסוי
    06/03/2008

אין מצב שאני מספר להורים שלי דבר ראשון, דבר שני... אני לא אלך לרופא בכל מקרה... אני בטוח שזה היה כי שפשפתי חזק מדי או משהו.
    תודה בכל מקרה על זמנך ועל עצתך, אולי מישהו יודע משהו על תופעה זו?
    תודה מראש!
    חסוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה שד"ר חרותי גם יתייחס

מירב שרון
    06/03/2008

לצערי, אי אפשר לומר לך בוודאות מה פשר הדימום דרך האינטרנט. רק רופא יכול לעשות את זה ואם זה יקרה שוב אז אולי כן יהיה כדאי לגשת להיבדק אצל רופא.
    יש כל מיני סיבות אפשריות לדימום. יתכן שפצעת את עצמך במהלך האוננות, יתכן שזה מסיבות אורולוגיות אחרות וזה רופא יכול לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו