מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בזמן אוננותחסוי06/03/2008
שלום שמי דורי אני בן 13 לפני כמה ימים ישבתי לי במחשב דפדפדתי באתרי פורנו, כמובן בזמן שאני מאוננן.
לפתע הרחתי דם, (יש לי חוש ריח מפותח) אני מסתכל על הפין שלי ואני רואה דם יוצא מהחור אני נוגע עם האצבע ורואה טיפת דם. ממש נבהלתי!! נגעתי קצת וראיתי שאין הרבה המשכתי לאונן וראיתי שאין יותר דם. לא ממש כאב לי אבל הרגשתי משהו מציק כזה. עכשיו שאני מאוננן אין דימום. אך אני מפחד שמשהו קרה... או יקרה בפעמים הבאות.
תודה מראש.
יום טוב
חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך...
souit06/03/2008תנסה לספר את זה להורים, זאת ממש לא בושה להגיד להם שאתה מאונן.
ותפנה ליעוץ רפואי..אתה לא יכול לדעת מה תהיינה התוצאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה נוספות
חסוי06/03/2008אין מצב שאני מספר להורים שלי דבר ראשון, דבר שני... אני לא אלך לרופא בכל מקרה... אני בטוח שזה היה כי שפשפתי חזק מדי או משהו.
תודה בכל מקרה על זמנך ועל עצתך, אולי מישהו יודע משהו על תופעה זו?
תודה מראש!
חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה שד"ר חרותי גם יתייחס
מירב שרון06/03/2008לצערי, אי אפשר לומר לך בוודאות מה פשר הדימום דרך האינטרנט. רק רופא יכול לעשות את זה ואם זה יקרה שוב אז אולי כן יהיה כדאי לגשת להיבדק אצל רופא.
יש כל מיני סיבות אפשריות לדימום. יתכן שפצעת את עצמך במהלך האוננות, יתכן שזה מסיבות אורולוגיות אחרות וזה רופא יכול לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)