מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונהענבר18/12/2012
אני בת 17 ולפני כשבוע אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה (בשבילי) ...
הייתה המון התרגשות ואהבה וירד לי קצת דם , לא כאב לי כלכך ... לאחר שבוע ניסינו שוב , והפעם הוא לא הצליח להכניס את הפין שלו .... ממש כאב לי , בצורה מטורפת וירד לי שוב פעם דם , חשוב להזכיר שאנחנו ממש משקיעים זמן במשחק המקדים ... ואני רטובה ומגורה כשאנחנו מגיעים לשלב הזה... בסוף הצלחנו להכניס את כולו אבל עדיין כאב לי ואחרי זה הייתה לי תחושה מוזרה וקצת כאבים שם.. האם זה נורמלי ?
עוד דבר, בזמן הסקס לא הרגשתי הנאה כלשהי (לא גמרתי) כמובן שהיה ממש כיף ומקרב ואינטימי אבל לא הגעתי לאורגזמה .. האם זה אומר משהו ?
חבר שלי היה בתוכי בערך 2 דקות ... הוא אמר לי שזה מהר בגלל ששנינו היינו ממש מגורים וזה אחרי חצי שעה של משחק מקדים אז זה מזרז את התהליך ... האם זה נכון? תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/12/2012איך הרגשת לאחר הפעם הראשונה ,בחוויה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה
ענבר20/12/2012הרגשתי מדהים....ההרגשה הפיזית טיפה מוזרה , אבל זה מקרב ואינטימי והוסיף המון לקירבה ולאהבה בינינו .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד20/12/2012
שמחה לשמע שהיה מדהים
קודם אין נורמלי יש אותך ומה קורה לך
אין תשובה חד משמעית למה שהתרחש בפעם השניה....אולי היית יותר מתוחה לאחר השבוע ...אולי בגלל שהיה קצת דימום חששת ולכן..
מהר מדי לך...
את מתציינת שלא הרגשת לא נהנת.כי לא הגעת לאורגזמה אם הבנתי אותך נכון אני משארת כך גם בפעם הראשונה
אז הנאה וארגזמה לא באים יחד
ריקוד מיני זוגי לומדים מפגישה לפגישה הוא לומד מה קורה לך ולו תוך כדי וגם את וכל מפגש הוא אחר עם נואנצים שונים
ההנאה כתוצאה מכל המפגש ....אורגזמה היא תוספת (גם משתנה מפגישה לפגישה)
ויש בנות שצריכות ללמד איך להגיע אליה ללא כל קשר להנאה.
האם את יודעת לבדך להגיע לאורגזמה?
אני מציע במפגש הבא ללא נסיון של חדירה תהנו מהמגע מהמשחק תנסי להגיע לתחושות לש אורגזמה ללא חדירה כי רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה אלא ממגע חיצוני..
ללא החדירה אין מתח אם "תצליחו" או לא...
ואת לא דואגת = את לא מתוחה ואין כאב....
מפגש אחת או שנים ואז עם נסיון של חדירה עם ראש של להינות לא אורגזמה כן לא שיהיה לך עוד חומר סיכה על בסיס מים ושהחדירה יהיה בשלבים שיכנס ישהה ואז עוד קצת שלא חייבים לחדור את כולו בפעם האשונה שהוא מחכה תזוזי...
תראו אם זה מצליח
הנאה ואני מקווה שיש אמצעי הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)