מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ויציאות רכותמירן23/12/2012
שלום אשמח להבהרה מה עלי לעשות. מדי פעם יש לי יציאות ממש מימיות כאילו שלושלים אך מאחר וזה חד פעמי ללא כאבי בטן וקורה מידי פעם נאמר לי שזה תקין מבחינה רפואית. ידוע לי ששלשולים פוגעים בהגנה לכן אבקש הכוונה.
אני נוטלת מזה שנים פמינט, חודש שעבר נטלתי גלולות ללא בעיה וקיימנו יחסים מלאים גם ביום האחרון לימי ההפסקה ולמחרת הופיע הדימום כרגיל. ביום ה 8 להפסקה התחלתי את החפיסה החדשה כרגיל ונטלתי את הגלולה ה 1 בשעה 7 בבוקר ובשעה 15:00 היה לי חד פעמי יציאה ממש מימיית. הדבר חזר על עצמו גם בגלולה ה 8 גם כאן אירוע חד פעמי נטלתי גלולה ב 7 ויציאה הייתה בערך ב 15:00. בערב קיימנו יחסים מלאים. אבקש לדעת האם היציאות הנ"ל (וסליחה עם התיאור הלא נעים) פגעו בהגנת הגלולות ויש חשש להריון מהיחסים שהיו ביום ה 7? האם אני מוגנת במהלך שאר החודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ויציאות רכות - תגובה
דניאלה פרייפלד24/12/2012בבקשה לפנות את שאלתך בפורום לגניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)