מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה.....07/03/2008
בימים האחרונים אני מרגיש שהפין שלי לא עומד, כאילו חסר לו כוח. ניסיתי להתחרמן מפורנו וכאלה וזה לא ממש עבד. דימוי מתאים יהיה כאילו שהבטריה שלו חלשה. העניין הוא שאני לא מבוגר, אני רק בן 19 ווזה די מדאיג אותי, עד כה לא היה בעיה כזו. התפתחתי יחסית מאוחר ולמעשה אני עדיין מתפתח, אז אולי זה קשור.
מה אתם אומרים? יש לי סיבה לדאגה? לא התנסיתי בפעילות מינית עד כה אבל לא היו לי בעיות שכאלה. אני די מפחד. בנוסף אני במסגרת צבאית ורוצה לפגוש מומחה: כשאני יילך לרופא היחידה, איזה רופא מומחה לבקש שמתעסק בבעיות מהסוג הזה? אשמח גם לבקש את סוג הרופא מבלי לספר יותר מידי על הבעיה, זה לא כל כך נעים לי והאמת די מדאיג.
אשמח מאוד לקבל תשובה מרגיעה ואם אפשר - האם יש איזשהם דברים שאפשר לעשות בלי לגשת לרופא, על חשבון עצמי, מה מומלץ לעשות? איך אפשר לבדוק את חומרת הבעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/03/2008ממה שאתה מתאר זה נשמע שאין לך מה לדאוג, היכולת להגיע לזקפה מושפעת גם ממתחים, ומספיק שהכנסת לעצמך לראש שאולי יש לך בעיה, זה כבר כמו נבואה שמגשימה את עצמה. יש ימים שאין חשק וזה בסדר, זה לא מעיד על בעיה כלשהי, אז אתה יכול להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
.....07/03/2008תודה על התשובה. אין ספק שעכשיו זה עוד יותר מדאיג פסיכולוגית, אבל זה כבר נמשך כמה ימים ואני כן מנסה לגרום לו להגיע לזקפה - וזו לא זקפה חזקה, הוא לא מחזיק לבד. זה פשוט לא ממש נתפס ואני מפחד שזה כן משהו שקרה. האם יש סיכוי שזה לא בסדר? איך אני יכול לבדוק את הנושא כדי כן להרגיע את עצמי? בחיים לא הייתי מאמין אם לפני שבוע היו אומרים לי שאני אסתובב באנונימיות בפורום אימפוטנציה... אני מאוד מקווה שזה לא משהו קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב שרון08/03/2008נראה לי שפשוט תן לעצמך כמה ימים מבלי להתעסק עם זה, תעסיק את עצמך בדברים אחרים, אל תנסה בכוח, זה רק עושה פעולה הפוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)