חרמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמן
    אנונימי
    29/12/2012

שלום אני בן 15 ואני ממש חרמן על שכנה שלי נראה לי שהיא בת שלושים והיא רווקה.אני מפנטז עליה כל הזמן וממש רוצה לשכב איתה ולא יודע מה לעשות .בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמן

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    30/12/2012

מותר לך להמשיך לפנטז, אתה בגיל שכל ההורמונים משתוללים וזה לגמרי טבעי בגילך להיות "חרמן" ולאפשר לעצמך לפרוק את זה באוננות. אין גבול לפנטזיות אבל סביר להניח ששם זה ישאר ועדיף שכך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמן

אנונימי
    30/12/2012

תודה אבל בכל זאת אני לא מסוגל לא לחשוב עליה והייתי רוצה לשאול איך ניתן לשאול אותה אם היא רוצה לשכב איתי כי אני מרגיש מוכן ואני ממש רוצה אותה .תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמן - תגובה

דניאלה פרייפלד
    31/12/2012

שלום לך אני מסכימה עם דבריה של שרון...
    לפנטז מותר.....אך במקרה הזה אסור לממש את הפינטוז!!!!
    נניח שתשתף אותה ברצונך והיא תומר לא אתה תפגע ....לא התחלה טובה לזוגיות מינית...ובעתיד אתה עלול לחשוש לפנות לבנות בכלל סביב גילך
    ואם היא תומר כן היא עוברת על החוק ואתה מסכן את החופש שלה!!!! חבל
    גם תצתרך לחיעות בסוד וזה מאד קשה ללכת עם סוד
    שאתה מאוהב אתה רוצה שידעו....
    בנוסף אתה צעיר להיכנס למערכת מינית זוגית חכה קצת תבנה קשר עם בחורה בגילך תתנסו בקשר..ואז לאט לאט תיכנסו לקשר המיני...
    יש לך זמן לא לרוץ...
    תכיר את עצמך....
    קשר לאחר מכן קשר מיני אמור להיות כייף אם תכנס לקשר שאסור אתה תפגע חבל על הנפש שלך מספיק קשה "לו" בגיל ההתבגרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמן

אנונימי
    31/12/2012

תודה רבה הבנתי.אבל יש לי בעיה. אין לי ממש סיכוי להיות עם מישהי ואין איזו בת שאוהבת אותי ואני ממש צריך חברה ורוצה להיות עם מישהי. תודה אני צריך עזרה ואם יש איזה מקום להכיר מישהי שלא מכירה אותי ממקום כלשהו? אני צריך עזרה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמן - תגובה

דניאלה פרייפלד
    01/01/2013

לאן אתה רץ אתה רק בן 15
    יש לך בנק בנות בבית ספר? חוגים? בשכונה? שכנות ( שהן לא בגיל אמא)
    וכאמור אין חובה בגילך להיות בקשר...וגם לא בקשר +מיניות...תחכה עד שתפגוש בחורה שנראה לך מתאים לאופי לרגש לכייף...ומשם ממשיכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו