מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמןאנונימי29/12/2012
שלום אני בן 15 ואני ממש חרמן על שכנה שלי נראה לי שהיא בת שלושים והיא רווקה.אני מפנטז עליה כל הזמן וממש רוצה לשכב איתה ולא יודע מה לעשות .בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון30/12/2012מותר לך להמשיך לפנטז, אתה בגיל שכל ההורמונים משתוללים וזה לגמרי טבעי בגילך להיות "חרמן" ולאפשר לעצמך לפרוק את זה באוננות. אין גבול לפנטזיות אבל סביר להניח ששם זה ישאר ועדיף שכך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן
אנונימי30/12/2012תודה אבל בכל זאת אני לא מסוגל לא לחשוב עליה והייתי רוצה לשאול איך ניתן לשאול אותה אם היא רוצה לשכב איתי כי אני מרגיש מוכן ואני ממש רוצה אותה .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2012שלום לך אני מסכימה עם דבריה של שרון...
לפנטז מותר.....אך במקרה הזה אסור לממש את הפינטוז!!!!
נניח שתשתף אותה ברצונך והיא תומר לא אתה תפגע ....לא התחלה טובה לזוגיות מינית...ובעתיד אתה עלול לחשוש לפנות לבנות בכלל סביב גילך
ואם היא תומר כן היא עוברת על החוק ואתה מסכן את החופש שלה!!!! חבל
גם תצתרך לחיעות בסוד וזה מאד קשה ללכת עם סוד
שאתה מאוהב אתה רוצה שידעו....
בנוסף אתה צעיר להיכנס למערכת מינית זוגית חכה קצת תבנה קשר עם בחורה בגילך תתנסו בקשר..ואז לאט לאט תיכנסו לקשר המיני...
יש לך זמן לא לרוץ...
תכיר את עצמך....
קשר לאחר מכן קשר מיני אמור להיות כייף אם תכנס לקשר שאסור אתה תפגע חבל על הנפש שלך מספיק קשה "לו" בגיל ההתבגרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן
אנונימי31/12/2012תודה רבה הבנתי.אבל יש לי בעיה. אין לי ממש סיכוי להיות עם מישהי ואין איזו בת שאוהבת אותי ואני ממש צריך חברה ורוצה להיות עם מישהי. תודה אני צריך עזרה ואם יש איזה מקום להכיר מישהי שלא מכירה אותי ממקום כלשהו? אני צריך עזרה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן - תגובה
דניאלה פרייפלד01/01/2013לאן אתה רץ אתה רק בן 15
יש לך בנק בנות בבית ספר? חוגים? בשכונה? שכנות ( שהן לא בגיל אמא)
וכאמור אין חובה בגילך להיות בקשר...וגם לא בקשר +מיניות...תחכה עד שתפגוש בחורה שנראה לך מתאים לאופי לרגש לכייף...ומשם ממשיכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)