מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנונימית05/01/2013
שלום, אני בת 15 והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי כבר מספר פעמים עם קונדום ובפעם האחרונה התחלנו עם האקט והיתה חדירה אחת בלי קונדום וממש נהנתי מזה ואפילו גמרתי ישר וגם הוא נהנה, לאחר מכן שמנו קונדום והמשכנו כך ויום אחרי זה הייתי נורא לחוצה אז לקחתי פוסטינור. רציתי לקחת גלולות כדי שנוכל לשכב בלי קונדום והבנתי שאפשר לרכוש אותם רק עם מרשם רופא. אם אני הולכת לרופא האם יש סיכוי שזה יגיע להורים שלי או שהיו איזה בעיות? בבקשה תגידו לי במה זה כרוך הביקור הזה (הראשון) ומה יהיה שם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/01/2013אז כן חשוב ללכת לרופא/ה נשים בכדי להתאים לך גלולה שמתאים לך
לגבי ההורים בגלל הכרטיסים המגנטיים והאינטרנט יכול להיות שמופיע ביקור גנקולוג
אם את מאד מודאגת תצרי קשר עם דלת פתוחה באיזור שלך יש להן בדיקות להתאמת אמצעי מניעה.
לבתולות לא עושים בדיקה חודרנית, אלא חיצונית, את כבר לא בתולה, אז אני לא יכולה להתחחב לסוג הבדיקה. אבל גם עם זה בדיקה מלאה זה לא אמור לכאוב ,קצת לא נעים, כל הבדיקה ,עצם הבדיקה, אך כבחורה את צריכה לקחת אחריות על בריאותך וחלק מחבילת הבריאות בדיקה גניקולוגית אז....
תתיעצי עם הרופא/ה, אם את לא רוצה בפעם הראשונה בזיקה מלאה תומרי זאת תדברו על זה וקחי החלטה.
בכל מקרה לא כדאי להמשיך ללא קונדום ועם הכדור שאחרי...
כל הכבוד על האחריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)