עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אנונימית
    05/01/2013

שלום, אני בת 15 והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי כבר מספר פעמים עם קונדום ובפעם האחרונה התחלנו עם האקט והיתה חדירה אחת בלי קונדום וממש נהנתי מזה ואפילו גמרתי ישר וגם הוא נהנה, לאחר מכן שמנו קונדום והמשכנו כך ויום אחרי זה הייתי נורא לחוצה אז לקחתי פוסטינור. רציתי לקחת גלולות כדי שנוכל לשכב בלי קונדום והבנתי שאפשר לרכוש אותם רק עם מרשם רופא. אם אני הולכת לרופא האם יש סיכוי שזה יגיע להורים שלי או שהיו איזה בעיות? בבקשה תגידו לי במה זה כרוך הביקור הזה (הראשון) ומה יהיה שם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/01/2013

אז כן חשוב ללכת לרופא/ה נשים בכדי להתאים לך גלולה שמתאים לך
    לגבי ההורים בגלל הכרטיסים המגנטיים והאינטרנט יכול להיות שמופיע ביקור גנקולוג
    אם את מאד מודאגת תצרי קשר עם דלת פתוחה באיזור שלך יש להן בדיקות להתאמת אמצעי מניעה.
    לבתולות לא עושים בדיקה חודרנית, אלא חיצונית, את כבר לא בתולה, אז אני לא יכולה להתחחב לסוג הבדיקה. אבל גם עם זה בדיקה מלאה זה לא אמור לכאוב ,קצת לא נעים, כל הבדיקה ,עצם הבדיקה, אך כבחורה את צריכה לקחת אחריות על בריאותך וחלק מחבילת הבריאות בדיקה גניקולוגית אז....
    תתיעצי עם הרופא/ה, אם את לא רוצה בפעם הראשונה בזיקה מלאה תומרי זאת תדברו על זה וקחי החלטה.
    בכל מקרה לא כדאי להמשיך ללא קונדום ועם הכדור שאחרי...
    כל הכבוד על האחריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו