שפיכה נשית ומין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית ומין אנאלי
    אנונימית
    07/01/2013

יש לי שתי שאלות:
    1.לפני כמה ימים אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין. עשינו את זה די הרבה זמן, שעתיים'שלוש בערך ..אני בדרך כלל לא גומרת מחדירה.. אבל הפעם היה משו ממש מוזר, אני פעילה מינית כבר מגיל 14 (עכשיו אני 18) ואז פתאום אני התכווצתי שלוש פעמים בהפרש של כמה שניות.. והרגשתי משו מוזר.. אני התרוממתי וכל המיטה הייתה רטובה וגם חבר שלי. הייתי בטוחה בהתחלה שעשיתי פיפי, אבל לא הייתה לי הרגשה של פיפי וגם לא היה לזה ריח בכלל ויום אחרי זה בדקנו אם יש כתם ולא היה..יכול להיות שזה שפיכה נשית? כאילו הפרצה או איך שלא קוראים לזה? >< ומה זה אומר?
    2.אני וחבר שלו רוצים להתחיל לעשות סקס אנאלי.. עכשיו איך עושים את זה? >< וזה קצת מגעיל כאילו .. אז מה אפשר לעשות שזה לא יהיה מגעיל? מבחינת המיקום כאילו..צריך לעשות חוקן או משו? או מה אפשר לעשות כדי לנקות טוב את האיזור מבלי לפגוע..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית ומין אנאלי

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/01/2013

1. משאלתך הראשונה מאוד יתכן שמה שחווית אכן היה שפיכה נשית ומה זה אומר? זה אומר שהתברכת ביכולת הזו כי זה לא שכיח....
    2. לגבי מין אנאלי, ניתן מטעמים אסטתיים להשתמש בקונדום או לחילופין לעשות חוקן לפני קיום יחסי מין. כמו כן מאוד מומלץ שזה ייעשה בצורה מאוד עדינה והדרגתית, בעזרת הרבה חומר סיכה על בסיס מים, החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכך הלאה עד היקף הפין....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו