טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חבר חצי שנה, ואני רוצה להתחיל לשכב איתו. הקטע הוא שאני רוצה לקחת גלולות ומפחדת ללכת לרופאת נשיםץ.. ואני גם לא ממש רוצה לשתף את אמא שלי. אני לא יודעת מה לעשות.. ולא יודעת גם איזה גלולות הכי מתאימות לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קבלת החלטה לקיים יחסי מין מצריכה לקיחת אחריות על עצמך ועל הגוף שלך, ואם את מספיק בוגרת בשביל סקס אז את צריכה להגיע לרופאת נשים ולבקש מרשם לגלולות. אין לך שום סיבה לחשוש מכך. ביחד עם הרופאה תחליטי מה הגלולה שהכי מתאימה לך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, כשאת מתחילה לקיים יחסים עם החבר שלך בלי קונדום הכי חשוב זה ששניכם תעשו בדיקת איידס! לגבי הבדיקה אצל רופאת נשים, אין לך מה לחשוש מהבדיקה. היא קלה ופשוטה. ולגבי הסוג... את פשוט צריכה להתייעץ עם הרופאה מה הכי מתאים לך. אני יודעת שהרבה צעירות היום לוקחות פמינט, אבל הכי טוב זה שתתייעצי עם הרופאה שלך.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד