רופאת נשים בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאת נשים בפעם הראשונה
    רונה
    09/03/2008

יש לי חבר חצי שנה, ואני רוצה להתחיל לשכב איתו. הקטע הוא שאני רוצה לקחת גלולות ומפחדת ללכת לרופאת נשיםץ.. ואני גם לא ממש רוצה לשתף את אמא שלי. אני לא יודעת מה לעשות.. ולא יודעת גם איזה גלולות הכי מתאימות לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאת נשים בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• לבת-חן שלום

מירב שרון
    10/03/2008

קבלת החלטה לקיים יחסי מין מצריכה לקיחת אחריות על עצמך ועל הגוף שלך, ואם את מספיק בוגרת בשביל סקס אז את צריכה להגיע לרופאת נשים ולבקש מרשם לגלולות. אין לך שום סיבה לחשוש מכך. ביחד עם הרופאה תחליטי מה הגלולה שהכי מתאימה לך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת חן

רונה
    16/03/2008

קודם כל, כשאת מתחילה לקיים יחסים עם החבר שלך בלי קונדום הכי חשוב זה ששניכם תעשו בדיקת איידס! לגבי הבדיקה אצל רופאת נשים, אין לך מה לחשוש מהבדיקה. היא קלה ופשוטה. ולגבי הסוג... את פשוט צריכה להתייעץ עם הרופאה מה הכי מתאים לך. אני יודעת שהרבה צעירות היום לוקחות פמינט, אבל הכי טוב זה שתתייעצי עם הרופאה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו