מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי אני יודע שחברה שלי גומרת?גלעד10/03/2008
שנינו בני 17 + והגענו למצב שאני עושה לה ביד... אבל אני לא יודע היא גומרת או לא, וזה מעניין אותי כי אולי אני יכול להשתפר או משו כדי שהיא תהנה יותר...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אותי
שירה10/03/2008זה מאוד מאוד מסקרן.
אני בת 15וחצי וחר שלי עושה לי בי מעל התחתונים וזהממש ממש נעים וכיף ומגרה אבלל אף פעם אני לא יודעת אם גמרתי.
אני עם תחתונית וכשאני הולכת לשירותים ממש רטוב שם למטה , קצת כמו השיך של הגברים כזה סמיך שקוף. וזה בטח קורה מזה שהוא מחרמן אותי.
שאלתי כבר מישהי והיא אמרה לי כשתגמרי תדעי. זו לא בדיוק תשובה שעוזרת אמח לקבל עוד תשובות או הצעות. תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורגזמה הנשית
מירב שרון10/03/2008חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. לפי ד"ר אברמוב, אורגזמה היא תגובת ההתפרקות פתאומית של הריגוש המיני, המתבטאת בסדרה של התכווצויות מהירות, לא-רצוניות ומענגות של שרירי הנרתיק והרחם. בלוטות ברטולין מפרישות נוזל צמיגי שקוף המסייע בסיכת דפנות הנרתיק. תגובה זו תואמת את תגובת פליטת הזרע אצל הזכר. התכווצויות הנרתיק בולטות בעיקר בשליש החיצוני שלו ותדירותן היא אחת לשנייה בתחילת האורגזמה. בהמשך פוחתת התדירות באופן הדרגתי עד להפסקתן המוחלטת של ההתכווצויות. במקביל, הגוף מתקשח ושרירים באיברים שונים מתכווצים ורוטטים באופן לא-רצוני.
חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה ביניכם ושחברתך תכוון אותך לגבי מה מענג אותה יותר ומה פחות, האם חברתך מגיעה לאורגזמה באוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת שאין לי מושג
גלעד11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה התחלה לשיחה חדשה
11/03/2008שגם תתרום לפתיחות המינית בינכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה. תודה לכם
גלעד11/03/2008אני מקווה באמת שאם אני אדבר איתה על זה היא לא תתבייש או משו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)