בת 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 15
    שרית
    05/02/2013

אני חושבת שאני צריכה פסיכולוג. איך אני יספר לו את כל זה? אם אבא שלי ידע.....אבל אני כותבת אליכם בתקווה שתעזרו לי.
    לפני חצי שנה הייתי עם מישהו מהכיתה , הוא לא היה חבר שלי אבל נגענו אחד בשני והתנשקנו ואז הוא התחיל לשכנע אותי לרדת לו בהתחלה לא הסכמתי אבל הוא התחיל להגיד לי שאף גבר לא ירצה אותי ואני לא מושכת בכלל ואני צריכה לעשות את זה כדי שהבנים ירצו אותי הוא אמר לי את זה גם למחרת ובסוף הסכמתי. אחרי זה הלכתי לבית ובכיתי ממש בכיתי וקיללתי אותו כל הלילה שימות,פחדתי שהוא יספר הכל. אני זוכרת שבקשתי מאלוקים שיקח אותו מהר כי אם אבא שלי ידע הוא יתבייש אפילו ללכת לבית הכנסת. למחרת ראיתי אותו בבית הספר ובקשתי ממנו לא לספר והוא רק חייך. ברחתי לכיתה וכשניכנסתי עוד פעם קיללתי אותו שימות ונישקתי גם את המזוזה. למחרת הוא נהרג בתאונה. זה היה כתוב בעיתונים. אחרי זה כבר בכיתי כי כאילו הרגתי אותו. כאילו אני התפללתי שימות.
    עכשיו אני גם לא מקרבת לבנים ולא מסכימה אפילו שיגעו בי. אני לא מצליחה להשתחרר מהימים האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 15

הוספת תגובה

• בת 15 - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/02/2013

מיסכנה!!!!
    באמת צר לי עליך
    יחד עם זאת אין לך ולא לאף אחד אחר את הכוח להמית...
    אני בטוחה שאם מה שתארת היה קורה לבת אחרת גם היא היתה רוצה שהוא ימות
    התחושה שלך לגמרה טבעי לסיטואציה!!!!
    צר לי בשבילך שבגיל כה צעיר היית צריכה להרגיש ולעבור את מה שעברת.
    הוא לא היה בסדר!!!! הוא ניצל אותך!!!!
    את לא אשמה!!!!!!! לא על הרגשות ולא על המחשבות שלך
    ואת לא אשמה במותו.!!!!!
    וכן אני חושבת שאת צריכה לדבר על זה
    האם יש יועצת בבית הספר או מורה שאת אוהבת שקשובה לך?
    קרובת משפחה שאת סומכת עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 15

שרית
    07/02/2013

סליחה שלא יכולתי לענות. עכשיו אני לבד.
    אני חשבתי על עיצה, על משהו שאני יכולה לעשות עם עצמי להתגבר על העיניין. אני לא יכולה לדבר עם היועצת בבית הספר כי כל ילד שניכנס אליה ישר כל הבית ספר יודע. את עו"ס את יודעת שזה צריך להיות בסודיות.
    עיניין הבנים שאני לא מצליחה להתקרב אליהם בלי לחשוב על זה שאולי יקרה משהו דומה. האמת שאני גם חשבתי שאם זה ימשך הרבה זמן אני עלולה לנסות דווקא בנות. אני שמעתי על מיקרים כאלה.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    07/02/2013

את יכולה לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לדבר עם איש מקצוע לגבי מה שעברת. אפשר להבין שזאת הייתה חוויה טראומטית עבורך וגורם לך לשקול להתנסות ביחסים דווקא עם בנות. בגילך זה לגמרי לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך וזה כולל להתנסות ביחסים עם בנות מינך, אין לזה שום השלכות לכאן או לשם לגבי מה הנטייה המינית שלך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו