מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ההודעה הזאת 3 פעמים ולא ענו לישלום05/02/2013
התחלתי לאונן ואז באמצע שמתי לב שכל הפנים שלי נהיו אדומות וגם היו לי כתמים אדומים בחזרה ובכתפיים וזה נעלם אחרי שעה שעה וחצי
אמרתם לי שזה תקין אבל אני ממשיך לאונן וזה חוזר איך אני גורם לזה לעבור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה הזאת 3 פעמים ולא ענו לי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/02/2013מה שאתה תאר זה תהליך טבעי של הריגוש המיני. זה קורה לכל אחד ואחת מאיתנו ברמה כזו או אחרת.
איך אתה גורם לזה לעבור??????
הדרך היחידה לעשות זאת....היא......לא לאונן..... :-(
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום06/02/2013אין לי בעיה להפסיק לאונן אבל אני לא רוצה שזה יחזור לי בזמן סקס עם מישהי
ולא יכול להיות שאני יאונן ולא יחזור לי האדום הזה כי זה לא היה לי פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה.....!
שלום07/02/2013אין לי בעיה להפסיק לאונן אבל אני לא רוצה שזה יחזור לי בזמן סקס עם מישהי
זה לא אותו דבר כמו לאונן?
ולא יכול להיות שאני יאונן ולא יחזור לי האדום הזה כי זה לא היה לי פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/02/2013עידן לא אמר לך להפסיק לאונן, הוא רק אמר לך שאם תאונן סביר להניח שזה יקרה שוב....למה זה לא קרה בעבר ועכשיו כן זאת שאלה אחרת, בן כמה אתה? ממתי זה התחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום07/02/2013אני בן 19 וזה התחיל לפני חודש בערך
ומה זאת אומרת מהעכשיו כל פעם שאני יאונן או יקיים יחסי מין אני אהיה אדום????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/02/2013יש אנשים שכאשר הם מוציאים אנרגיה למשל בריצה או כל פעילות פיזית, הם נעשים ממש אדומים ואתה כנראה אחד מהם, אז מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום13/02/2013זה לא אדום כזה
זה כתמים על הגוף וחצי הפנים אדום אבל זה כמו פריחה זה לא סתם אדום
זה מאוד מפריע לי בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד13/02/2013אני שומעת את התיסכול
אני חושבת שכדאי לפנות לרופא, שיראה במה מדובר ,אולי אז, אם רופא יראה ואתה תפגש עימו.
תקבל תשובה בפרספקטיבה אחרת, כי יראו ... בל י לראות קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא צריך לקבוע??
שלום14/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא צריך לקבוע?? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2013לדעתי תפנה לרופא כללי שישמע ו/או יראה והוא יפנה הלאה אם צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)