מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השכנה שליערן שם בדוי11/02/2013
אני בן 14 וחצי. כשהייתי תינוק אמא שלי הייתה הולכת לעבוד ומשאירה אותי אצל השכנה.היא טיפלה בי עד הגן, וגם הייתה מוציאה אותי מהגן. הייתי נשאר אצלה עד שאמא שלי הייתה חוזרת. גם בכיתה א-ב תמיד היה לי לאן לחזור היא הייתה כמו אמא שניה.
בכיתה ג' אמא שלי הפסיקה לעבוד וכשהייתי חוזר הייתי מוצא אותם תמיד ביחד . או בבית שלנו או בבית שלה. הייתי נותן נשיקה לאמא והיא תמיד הייתה אומרת ומה איתי? והייתי נותן גם לה נשיקה. וממשיך לחדר.
אני זוכר פעם אחת שניהם ישבו בספה ובאתי לאמא שלי והיא נישקה אותי בשפתיים. ואז נשקתי גם אותה בלחי ועוד פעם היא אמרה אני רוצה כמו אמא. עד היום היא מנשקת אותי ואומרת כפרה עליך , אני מתה עליך, ועוד דברים כאלה.
לפני 4 חודשים בערך באתי עם חבר הבייתה ופגשתי אותה בחדר מדרגות וכרגיל הי נשקה אותי. ואז כשהגענו לחדר שלי הוא אמר לי בויינה מי זואת הכוסית הזאת? אמרתי לו שהיא הייתה המטפלת שלי והיא אוהבת אותי כמו הבן שלה. ואז התחילו לעלות לי כל מיני מחשבות על מין. כל הדרך מהביצפר אני מתפלל שהיא תהיה בבית לפעמים נראה לי שהיא באה בגללי. כי אחרי שאני בא היא הולכת. אם אני לא מוצא אותה בבית אני מה זה מאוכזב. לפעמים אנחנו רואים טלויזייה כוכב נולד או משהו כזה, רק אמא שלי קמה הולכת לדקה היא מתחילה לזוז , להחליף רגל על רגל. ואז אם אני יושב בכורסה שממול אני יכול לראות משהו.בזמן האחרון הרבה פעמים כשהיא נמצאת אצלנו אני מתרגש ומתחמם ואז אני נכנס כאילו לשרותים ומאונן. וחוץ מזה כל הזמן כשאני מאונן אני חושב עליה.
הבעייה שלפעמים אני חושב שאני סוטה כי היא כמו אמא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן שלום
מירב שרון12/02/2013במשך כל השנים שהיא גידלה אותך אז ראיתה אותה כמו אמא ועד שחבר שלך לא העיר לתשומת לבך לא "תפסת" אותה כאשה. אתה בגיל ההתבגרות, ההורמונים משתוללים, הדחף המיני גבוה ועכשיו אתה כן רואה אותה כאשה, אין שום דבר רע בזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מירב על התשובה.
ערן12/02/2013אני מהזה רגוע עכשיו. אבל אמרתי שנראה לי שהיא עושה לי כל מיני סימנים. ואני לא יודע אם היא עושה את זה בכוונה. ואני כמו איזה מטומטם מחכה שיום אחד נהייה לבד. נגיד לפני כמה זמן הייתי צריך ללכת לחבר הזה שסיפרתי עליו. ואז אמא שלי יצאה לסידורים ואני ישר התקשרתי לחבר שלי להגיד שאני לא בא. בתוכי חשבתי שאם היא תבוא אז הנה נהיה לבד. אני יודע שאסור לה אבל כל בן לא היה מתלונן. ואולי הכל בכלל שטויות שאני חושב עליה ככה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/02/2013רצוי שזה ישאר ברמת הפנטזיה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)