מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עיניים בעקבות...גלית14/02/2013
שלום,
יש לי שאלה, ואני מקווה שזה לא יגעיל אף אחד.
אני בת 18, ויש לי חבר כבר 3 שנים. לפני כמה זמן הוא סיפר לי שיש לו פנטזיה לגמור לי על הפנים. בהתחלה זה נראה לי מגעיל, אבל אתמול הסכמתי. הוא עמד, וירדתי לו, והוא גמר לי על הפנים.
האמת שזה היה לי נחמד ומחרמן, אבל הבעיה היא שנראה לי שנכנס לי גם קצת לעין, ורציתי לדעת אם יכולה להגרם מזה דלקת עיניים, ומה לעשות פעם הבאה כדי שזה לא ייכנס לעיניים..
תודה, וסליחה אם זה מגעיל מישהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים בעקבות... - תגובה
דניאלה פרייפלד14/02/2013כל הכבוד ששאלת בשביל זה אנחנו פה!!!
ובאמת מגיע לכם כל הכבוד על הפתיחות בקשר שלכם, זה מיוחד ,הוא העז לפנות אליך להגשים פינטוז ואת העזת לחשוב וגם לאפשר... זה לא ברור מאליו!!!!
קשר מיוחד....
לגבי העיניים לא צריך להיות בעיה אלא אם כן את מאד רגישה ....
להבאה אם זה מפריע לך או לסגור עיניים ולבקש ממנו לנגב אותך לפני שאת פותחת או לשים מגן עינים, שגם יכול לעלות את הארוטיקה בניכם, אם זה לא מפריע לך!!!!
תהני/נו
והאם יש לך פינוז שאת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלית15/02/2013תודה על העצות, ובעיקר על הפרגון! :)
האמת שברור שגם לי יש פנטזיות (בעיקר סביב עניין של סקס כוחני יותר, על גבול האונס אפילו), אבל בשלב זה אני עדיין לו חושבת שאני מסוגלת לשתף אותו.. אולי בעתיד..
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2013העיקר שאת לא מפחדת מפנטזיות אילו
שתדעי ,לא מעט בנות ,מפנטזות על מין יותר כוחני
אבל גם זה ניתן לממש בצעדים קטנים כמו למשל קשירה או אזיקים עם FLUFF
שקונים בכל חנות היום בגלל פורים אז תיקני ותשחקו איתם....
לא לעבד את הדמיון/משחק הקשר המיני....
לא צריך לממש את הפינטוז המלא....את הבמאית וכך לשמור קצת לגירוי של עצמך בפנטזיה הרי אם תשתפי עד הסוף יהיה קשה למצא אחר...
העיקר להינות זאת המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)