שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שואל
    12/03/2008

כשאני מאונן לחברתי, תמיד היא אומרת לי "יותר למטה"
    למעשה אני יודע איפה הדגדגן וכשאני עושה לה שם היא אומרת שזה מדגדג במקצת ואפילו לא מדליק אותה. אני בטוח באלף אחוז שאני עושה במקום הנכון, והיא אומרת שאני טועה ושהדגדגן נמצא בקצת מעל פתח הנרתיק[באזור השופכה] ולא בחיבור העליון של השפתיים הפנימיות. אני בטוח שהיא נהנת כשאני עושה לה היכן שהיא רוצה[באזור פתח הנרתיק], אבל השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות שגירוי הדגדגן שלה לא גורם לה כלום? לפיה זה בכלל לא מהנה אלא סתם מדגדג וזה ממש מוזר לי. האם ישנה אפשרות כזאת שאישה לה נהנית מגירוי זה? אני חושב שראוי לציין שחברתי לא התנסתה אף פעם באוננות כי היא רוצה שרק אני אעשה לה את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש למישהו מענה? אשמח לתגובה!!

שואל
    13/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/03/2008

בעקרון הדגדגן אצל האשה הנו מאוד רגיש, כמו קצה הפין אצל הגבר, ויש נשים שמגע ישיר בדגדגן גורם להן לאי נעימות, זה רגיש להן מדי ובמקרה של חברה שלך זה אף מדגדג. מה שחשוב זה שהחברה שלך יודעת לכוון אותך לאן שיותר נעים לה ושיש ביניכם תקשורת מינית פתוחה. האם היא אי פעם הגיעה לאורגזמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בהרבה דרכים

שואל
    14/03/2008

כשאני מאונן לה אבל בפתח הנרתיק וכשהיא עליי מתחככת וכשאני יורד לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו