יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    el בת 15
    09/03/2013

היי אני בת 15 וחצי אני וחבר שלי כבר שנה ביחד ואנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין , עשיתי את החיסונים ואני חושבת שחיכינו מספיק האם כדי לחכות עוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/03/2013

ומה את מרגישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין

el בת 15
    09/03/2013

אני מרגישה מאוד בטוחה עם עצמי ומאוד בסדר ובכיף =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    10/03/2013

אם גם את מוכנה לזה אז לכו על זה, רק תדאגו להשתמש באמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום ובשביל שהפעם הראשונה בשבילך תהיה חוויה נעימה עם מינימום כאב, כדאי שיהיה כמה שיותר משחק מוקדם טרם החדירה, אפשר להשתמש בהרבה חומר סיכה ובמאלחש, את המאלחש למרוח בפתח הנרתיק 20 דקות לפני כדי לטשטש את העצבים, להרחיב באופן הדרגתי את קרום הבתולין ע"י החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף הפין ולפני החדירה לשים את חומר הסיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. חוץ מזה, האם את יודעת איך לענג את עצמך ע"מ להגיע לאורגזמה? רצוי שכן עוד לפני שתקיימו יחסי מין שאת תהיי מחוברת לעצמך ע"מ שתוכלי לכוון אותו כדי שידע איך לענג אותך ובלי שום קשר כדאי שאת תהיי עצמאית מינית ומחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/03/2013

אז מי אני שאומר לך מה לעשות? :)
    שמרי על עצמך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו