מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןel בת 1509/03/2013
היי אני בת 15 וחצי אני וחבר שלי כבר שנה ביחד ואנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין , עשיתי את החיסונים ואני חושבת שחיכינו מספיק האם כדי לחכות עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/03/2013ומה את מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
el בת 1509/03/2013אני מרגישה מאוד בטוחה עם עצמי ומאוד בסדר ובכיף =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/03/2013אם גם את מוכנה לזה אז לכו על זה, רק תדאגו להשתמש באמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום ובשביל שהפעם הראשונה בשבילך תהיה חוויה נעימה עם מינימום כאב, כדאי שיהיה כמה שיותר משחק מוקדם טרם החדירה, אפשר להשתמש בהרבה חומר סיכה ובמאלחש, את המאלחש למרוח בפתח הנרתיק 20 דקות לפני כדי לטשטש את העצבים, להרחיב באופן הדרגתי את קרום הבתולין ע"י החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף הפין ולפני החדירה לשים את חומר הסיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. חוץ מזה, האם את יודעת איך לענג את עצמך ע"מ להגיע לאורגזמה? רצוי שכן עוד לפני שתקיימו יחסי מין שאת תהיי מחוברת לעצמך ע"מ שתוכלי לכוון אותו כדי שידע איך לענג אותך ובלי שום קשר כדאי שאת תהיי עצמאית מינית ומחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/03/2013אז מי אני שאומר לך מה לעשות? :)
שמרי על עצמך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)