בעיות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות..
    דני
    09/03/2013

שלום,

אני בן 20, סטודנט ויש לי בעיה.

בזמן האחרון אני מרגיש שהחשק המיני שלי פשוט צנח לרצפה, אני לא חושב על זה לא רוצה את זה..אפילו לא פעם אחת בשבוע, ונראלי שזה בכלל לא נורמלי, בטח לא בגילי.

אני נמצא בסמסטר לחוץ מאוד (בנוסף לאורח חיים - ב4 חודשים האחרונים - של ארוחה כל 3 שעות, אשר אני מקפיד בקפדנות) , ואני חושב שבגלל הלו"ז הלחוץ בנוסף עם אורח החיים (הכולל גם 5 אימוני כושר בשבוע ו2 אימוני יוגה) החשק המיני פשוט צנח, ולהוריד קורסים אני לא יכול, אימונים אני לא כל כך רוצה (אני אחרי ירידה משמעותית באחוזי השומן בגוף, ובמשקל הכללי).

השאלה היא אם כן יש מה לעשות?
    יש לי חברה שאני אוהב מאוד ונמשך אליה, אך עדיין אין לי חשק ליחסי מין.

אשמח לעזרה מכל סוג שהוא

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/03/2013

בהחלט יש מצב שיש קשר בין הלחץ שאתה נמצא בו כרגע בשלב זה בחייך לבין הירידה בחשק המיני, חשק לסקס אין האם יש חשק לאוננות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכלל לא

דני
    10/03/2013

לצערי אפילו זה לא,

וזה משהו שבעבר אפילו שאלתי כאן בפורומים האם זה בסדר החשק המיני המאוד מוגבר שיש לי, הייתי מאונן הרבה פעמים בשבוע, וחשק מיני עצום ליחסי מין.

האם יש מאכלים מסויימים שיוכלו לעזור לי?

או צפייה בפורנו?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכלל לא - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/03/2013

אני נוטה להסכים עם מירב שמרוב לחץ ושעות שבם אתה עסוק רק מלקרא אין לי כח וחשק
    ונכון לעכשיו זה מתאים לך ולכן לא היתי נכנס ללחץ....
    אך אם הבנתי אותך נכון בכל זאת יש משהיא שמתה לב אילה =יש חשק....
    כדי להיכנס לקשר צריך לפנות זמן...תתחיל ...תכיר....לא מיד צריך להיכנס למיטה...
    אם היא מוצאת חן יכול להיות שגם העוררות יגיע ....תתחשק בה .....
    אם תתאג יותר מדי תיצור ביעה ..תעזוב תשחרר אפילו בקשר לא לבדוק מיד...תן זמן אם לא מתעורר...תפנה שוב
    כל זה בתנאי שאתה בריא ולא עברת סוג של טראמה ....=עצב עמוקכזה לא משהו דרסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דני
    10/03/2013

הקשר עם החברה שלי הוא ארוך, בסביבות ה 3 שנים, ומעולם לא היא משהו בסיגנון הזה, ואפילו להפך.

אני נמשך אלייה מאוד, אבל אני לא חושב שזה קשור בעיקר אליה (יש לנו בעיות בקשר וריבים רבים, אבל כבר היו תקופות של ריבים וזה לא השפיע כמו עכשיו לכן לא נתתי לזה משקל רב)

חוץ מהפגת הלחץ (שזה לא הכי אפשרי, מאחר והרוב הם דברים שאין לי יכולת לבטל) האם ישנם דברים אחרים?

שינה ארוכה יותר תעזור? (שוב) צפייה בפורנו? לאונן בכוח למרות שלא בא לי? מאכלים מסויימים?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/03/2013

לא כל כך הבנתי את ההקשרים ובכל זאת אוסיף
    נמשך= חשק
    אז יש יכלו להיות שיש עיפות בקשר גם משפיע על המיניות בקשר או שיש עיפות מינית בקשר וזה משפיע על...
    אולי התגבור החיצוני שלקחת על עצמך מונע ממך להתיחס לקשר?
    אולי צריך להשקיע יותר אנרגיה בקשר ובריקוד המיני...הזוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו