סקס עם החברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם החברה
    ג'ון
    24/03/2013

שלום, התחלתי לפני זמן לא רב לשכב עם חברה שלי. לקח לנו חודשיים שלמים רק כדי שלא יכאב לה, כרגע המצב הוא כזה- כאשר אני חודר אליה, נעים לה רק בכמה שניות הראשונות, ובכל השאר היא מאבדת תחושה בכל האזור ולא נעים לה יותר. ואפילו לאחר כמה זמן כואב לה. האם דבר זה קשור לגודל איבר המין? מה יכולה להיות הבעיה,ומה הפיתרון?!?!?!
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם החברה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה??? העניין חשוב לי!

ג'ון
    27/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם החברה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/03/2013

בני כמה אתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני 18

ג'ון
    30/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם החברה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/03/2013

קשה לי לענות לך על מה יכול היה להיות הבעיה מתחילת הקשר
    האם היא רצתה והיתה מוכנה לקיום יחסי מין מלאים....
    האם יש משחק מקדים שהיא מתעוררת ונרטבת ...
    אם היא באה מבית דתי או מסורתי לפעמים למרות שרוצות ומקימות יש עדין הרגשה שאסור ואז יש קושי...
    אולי היא לא מפנטזת...
    אולי היא פשוט אל מספיק נרטבת ולכן יש אי נעימות בגלל היובש ואז צריך לקנות חומר סיכה על בסיס מים
    סיבות יותר עמוקות
    אולי היא עברה טרואמה
    לפי התאור שלך יכול להיות שהיא וגנסטית אך אם יכולת להחדיר אז ה"מחסום" הוגניסטי עבר אך לא הנפשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו