מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימית08/04/2013
היי ,אני בת 16 .
כשחבר שלי מכניס לי אצבעות אז זה מאוד כואב לי וזה רק חצי אצבע , הוא אומר שאני צרה.. מה זה אומר ?
וגם כשאני מנסה להכניס טמפונים אני לא מצליחה [הם נכנסים עד החצי..] .. ניסיתי את כל השיטות וכלום לא עוזר.. אני מנסה מאוד.. למה זה קורה ?
שני המקרים קשורים אחד לשני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/04/2013לא בהכרח שניהם קשורים
אבל האפשרות שמקשר --- מתח
אולי את פוחדת להחדיר ואז גם הטמפון וגם האצבע מתקשים להיכנס
האם את משחקת עם עצמך ומנסה להכניס את האצבע שלך
האם את באמת מוכנה למשחק מיני שכולל החדרת אצבע אולי גופך מדבר את נפשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אנונימית10/04/2013אני מרגישה מוכנה לחלוטין ..אין בי טיפת פחד.. מזה אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
דניאלה פרייפלד10/04/2013איפה הראש שלך בזמן המפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית10/04/2013אני לגמרי נמצאת במצב ,וחושבת עליו..
ומה לגבי הטמפונים ? כבר כמעט שנה ,בכל פעם כשיש מחזור אני מנסה ופשוט לא נכנס ! אני כלכך מודאגת ומתוסכלת מזה...
ועוד משהו , מה זה אומר שאני צרה [חבר שלי ציין זאת כשהכניס אצבעות] ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד12/04/2013
לא ענית אם את מאוננת ומנסה להכניס אצבע
לגבי צרה כדי לקבל תשובה מדויקת את צריכה לעבור בדיקה
אך לרוב אין צרה כי הוגינה הינה גמישה משם יוצא תינוק היא אלסטית מתרחבת וחוזרת ולכן הפין אמור להיכנס
לכן אולי מבלי לדעת יש לך קושי...ואת מכווצת
תנסי עם אצבע קטנה שלךך תראי מה קורה
לגבי טמפונים יש בגדלים שונים אולי את צריכה לחפש אחר אך לא לפני האצבע שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)