מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלי קונדוםבת 1501/05/2013
היי
בערך לפי שבוע חבר שלי חדר אלי בלי קונדום זה לא היה מתוכנן (כי הוא ישן אצלי) כשהוא חדר בערך פעמיים ולא להרבה זמן לכמה שניות וגם החדירה לא הייתה עמוקה , אני לא ממש מודאגת מהריון כי זה היה רק לכמה שניות ואני יודעת שיש סיכון,
האם אני באמת צריכה לדאוג ?
ויש לי עוד שאלה הייתי רוצה לקיים יחסי מין מלאים בלי קונדום כי זה ניראה לי יציק לי ולו והייתי רוצה שזה יהיה טבעי, השאלה שלי היא האם גלולות מונעות ב100 אחוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 15 שלום
מירב שרון03/05/2013גם אם יש אך ורק מגע מיני ישיר בין פין ופות אז יש סיכון להריון לא רצוי כי עלול להיות נוזל מקדים שיש בו זרע משפיכה קודמת. במקרה שלכם הייתה חדירה, אז כן יש סיכון של הריון לא רצוי ואם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה, יש מקום לקחת גלולה של היום למחרת. לגבי גלולות, אם את משתמשת בהם לפי ההנחיות, ולא מפספסת אף גלולה, את מוגנת מפני הריון לא רצוי. מומלץ בחודשים הראשונים להשתמש במקביל גם בקונדום חוץ מהגלולות. דרך אגב, קונדום מגן גם מפני מחלות מין, גלולות לא מגינות מפני מחלות מין אלא רק מהריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קונדום
בת 1503/05/2013ה72 שעות כבר עברו ממזמן ואני לא יכולה לקחת גלולות כי יש לי יתר קרישיות דם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתקווה שאין הריון....
מירב שרון04/05/2013חשוב שתדעי שישנם אמצעי מניעה רבים שאינם מכילים הורמונים כלל או גלולות שאינן מכילות אסטרוגן, ההורמון שגורם לקרישיותר יתר, שאת יכולה להשתמש בהם - בין היתר גלולות עם פרוגסטרון בלבד, הזריקה למניעת הריון שהיא רק עם פרוגסטרון, קונדום נשי, דיאפרמה, התקן תוך רחמי לא הורמונאלי. כדאי להגיע להתייעצות אצל רופא/ת נשים להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)