עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    חסוי לעכשיו
    17/06/2013

שלום, אני בן 14 אני מאונן (לא ממש הרבה, פעם בשבוע) ואורך הבולבול שלי הוא 15 ס"מ
    יש לי בעיה קטנה. הבולבול שלי נוטה להתארך מכל גירוי קטן שיש. אין הבדל אם אראה בחורה ערומה או אחשוב אפילו את המחשבה הכי פיצפונת שיש. הייתי סובל גם מגמירות בעקבות זה במכנסיים אבל התגברתי על זה בזכות תרגילי "התחל-הפסק" ולקח יותר זמן עד לגמירה. אך עדיין נשארה בעיית ההתארכות. כיצד אני יכול להאט את ההתארכות של הבולבול שלי בואו נגיד אם לוקח דקה להתארכות, שיקח רבע שעה גם כשארגיש את הגירוי ההכי הכי שיש?

ועוד משהו, יש לי אח קטן בן 12 ויש לו בולבול קטן, פיצי ממש מילימטר והוא מתוסכל מזה בקושי הוא יכול לאחוז בו ולאונן בכלל...
    מה לעשות? הוא לא מתארך בכלל ונראה שהוא אפילו מתקטן...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    17/06/2013

שלום
    מה שאתה מתאר נורמלי ותואם גיל
    אתה בתקופה שההורמונים משתוללים ולכן כל גירוי קטן מקפיץ את הפין שלך
    אתה לא לבד זה קורה לרוב המתבגרים
    נכון זה קשה ויש קטעי בושה ובא לי למות
    תקופה קשה זו עוברת
    בנתיים מה שנאמר לי עד שיכול לעזור הוא קצת דיכוי כאשר אתה מתחיל להרגיש עוררות ,תחשוב על משהו מבעס זה יכלו לעזור
    לגבי אח שלך הוא צעיר הוא גדל רוב הסיכויים שגם הפין יגדל אך אם לאחר שנה + נניח עדין בגודל של מלימטר וזה מפריע לו כדאי ללכת להיבדק
    בנתיים צריך לומר לו שרוב הסיכויים שהפין יגדל כי הוא גדל ,עד גיל 19 יש פוטנציאל לגדילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי לעכשיו
    17/06/2013

קודם כל, תודה על המענה המהיר.
    חשיבה על דברים אחרים לא מועילה תמיד. ואני מדגיש "רוצה שקצב ההתארכות יהיה איטי גם במצב של גירוי גבוה" ולא "לא רוצה שתהיה התארכות כלל" רק רוצה להאט.
    נביא דוכמה: חברה שלי מוצצת לי, שלא תהיה התארכות מהירה על הרגע הראשון, אלא שההתארכות תהיה איטית כמה שיותר שההנאה תימשך לארוך זמן. (אני חושב שקוראים לזה זקפה אני פשוט לא כל כך יודע)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    17/06/2013

אם אני מבינה אותך נכול אתה מתבלבל בין זיקפה לבין להחזיר אותו במצב של זיקפה
    אם בחור תמצוץ לך קשה מאד לא להגיע לזיקפה הדם שלך זורם בקצב מהיר ממלא את הפין ויש זיקפה אין לך שליטה על מהירות הזיקפה
    על החזקתו כלומר לא לגמור מהר זה לומדים עם הזמן גם עי התרגילים וגם באוננות ללא התרגול תנסה להחזיק אחר עם יד אחר על רטוב יבש תלמד להכיר את עצמך עם גירויים שונים וגם בתנוחות שונות
    ניתן גם להגיד לחברה יותר לעת פחות חזק לעצור....כך לומדים להרגיש את הפין ויותר להחזיק עד הפליטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו