מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנער בן 16.702/07/2013
רציתי לשתף ולקבל מענה לבעיה.
אני מאונן כבר מגיל 12 די בצורה רציפה עם הפסקות לא קבועות ולאחרונה ישנה תופעה מוזרה, האשכים שלי מכווצים וקטנים ואחד האשכים טיפה ירוד מהשני בגובה.
בנוסף לאחר אוננות, הזין מתכווץ מאוד ונשאר ככה (כשהוא בזקפה הוא מאוד גדול)
מה הבעיה? מה לעשות? זה קשור לאוננות יתר?
פתרון אפשרי זה לתת לאשכים להתמלא בזרע? חודשיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר02/07/2013אם אני מבין נכון את מה שאתה כותב....אתה מתאר מצב טבעי של התפתחות הגוף ושל תגובת הגוף לאחר גירוי , מגע מיני ואוננות.
אין לך ממה לחשוש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נער בן 16.702/07/2013אני אסביר שוב.
האשכים יחסית נפולים, העור נורא צמוד, הם נורא קטנים ואחד מהם קצת יותר נמוך מהשני.
מה זה אומר? שצריך לתת להם מנוחה? חודשיים? אולי האשכים דלים אז הם נראים ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/07/2013ממה שאתה מתאר, כפי שעידן כבר כתב לך הכול נשמע תקין, כנ"ל לגבי החוסר סימטריה. ידוע שלאורך הגוף יש חוסר סימטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)