שאלות - פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות - פעם ראשונה
    חסוי
    17/07/2013

אני בן 17 ויש לי כמה שאלות לגבי הפעם הראשונה שאשמח עם תענו לי עליהן.

- זה קשה לחדור את הקרום? הוא נקרע בקלות? או שיכול להיות שאני יתקל ב"מחסום" ולא יצליח לחדור.. בהנחה שהפין במצב זיקפה.

- ברגע שחודרים את הקרום, ישפך דם? האם צריך לעצור ולנקות או משהו, או להמשיך בחדירה? אשמח להסבר מפורט על מה שקורה לאחר קריעת הקרום ומה שצריך לעשות, כי זה נראה לי החלק הכי מסובך...

- אם לא נשפך דם לאחר החדירה סימן שהיא לא בתולה? כלומר, דם יוצא ונשפך אך ורק בפעם הראשונה של הבחורה?

מקווה שתוכלו לענות לי על כל השאלות, תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות - פעם ראשונה

הוספת תגובה

• שאלות - פעם ראשונה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    17/07/2013

חבל שאתה ניגש לפעם הראשונה כמטרה שצריך לבצע ולבצע אותו נכון
    זה לא רק פין, פות, חדירה= יחסי מין
    כל הגוף מיני בפעם הראשונה לא מחייב חדירה אלא הכרת הגוף ההדדי עם העינים הידים ,לשון ו....טעם ריח ...
    לאחר מכן לכוון לכיוון פין פות....
    לגבי שאלותיך הקרום נמתח לרוב אין בעיה לחדור למרות שלא כולם מצליחים בפעם הראשונה מרוב מתח או קושי להחזיק עד או....וזה לא נורא מנסים שוב
    לרוב אין דימום ואם יש זה לא נשפך
    ויכול להיות שאין קרום רחב כי היא מתעמלת או רוכבת על אופניים סוסים החדרת אצבע ....ולכן אם אין דימום זה לא אומר שהיא לא בתולה....
    חשוב לא לשכח אמצעי מניעה קונדום או אחר
    והעיקר לא ההצלח אלא הנאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו