קרום בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    עצבנית
    23/03/2008

היי! לפני כמה זמן אני והחבר שלי רצינו לקיים יחסי מין וזאת הפעם הראשונה שלי, ואני מבולבלת. קודם כל, ממש בפתח, כשהוא חודר איזה 1-2 ס"מ אני מרגישה הרגשה ממש לא נעימה (זה לא ממש כאב), אחרי זה כשהוא ממשיך לחדור עמוק יותר ההרגשה פחות או יותר בסדר ואז, כשהוא כמעט כולו בתוכי (איזה 12-13 ס"מ) אני מרגישה כאב שהולך וגובר ככל שהוא חודר עמוק יותר. ניסינו לחדור כמה פעמים באותו יום (די הרבה, תאמת. כי חשבנו שאם נרחיב את זה זה יהיה פחות כואב - ובאמת: כל פעם הוא יכל לחדור קצת יותר עמוק רק שלקראת החדירה המלאה עוד פעם היה הכאב הזה, וגם כן בהתחלה - כמו שאמרתי).
    יכול להיות שהוא נקרע והכאב זה רק כמו פצע כי זה עדיין לא החלים? לא היה דם, אבל כשהלכתי לשרותים אחרי זה "יצא" לי מהנרתיק מין איזשהו "דבר" קטן כזה שהיה בצבע לבן (משהו שדמה לחומר סיכה טבעי רק הרבה יותר סמיך) וחשבתי שאולי זה מה שנשאר מהקרום. או שזה לא יכול להיות? ובכלל, לאן הוא נעלם אחרי שהוא נקרע?
    קראתי שכדי להקל על הכאב אפשר להרחיב את פתח הנרתיק (קודם להחדיר אצבע אחת, א"כ שתיים...) אבל לא הבנתי. כל כמה זמן להגדיל את מספר האצבעות))?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

• ..

אורי
    23/03/2008

בת כמה את??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורי

עצבנית
    23/03/2008

אני בת 17

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    23/03/2008

קרום הבתולין זה כמו שריר שמתרחב ולכן הוצעה האפשרות של הרחבת פתח הנרתיק בעזרת החדרת אצבע אחת, ואח"כ 2 וכד'. לגבי הכאבים - את מתארת כאבים בעת קיום יחסי מין, בחדירה, בפתח וגם עמוק יותר. חשוב שהחוויה המינית הראשונה שלך תהיה כמה שיותר נעימה עבורך, לכן, רצוי שתהיי מגורה כדי שתהיה רטיבות בנרתיק שתקל על החדירה, אפשר להיעזר במין אוראלי, אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים וכד'. לגבי החומר הלבן, ההפרשה, יתכן שמדובר בפטריה וגינלית וגם זה עלול להיות הגורם לכאבים, אני ממליצה לך להגיע לרופאת נשים לבדיקה על מנת לשלול את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו