מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד להריון לא רצויעופר21/07/2013
שלום!
אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר קרוב לחודשיים ללא אמצעי מניעה.
תמיד הייתי גומר בחוץ ופעם אחת כנראה גמרתי בפנים בטעות חשבתי שמפעם אחת תמימה שטיפה נשאר בפנים לא יקרה כלום.
עכשיו חברה שלי מתלוננת שהיא כבר סובלת חודש מבחילות וכאבי בטן, ואמרתי לה לקנות בדיקת הריון והיא לא מעוניינת.
עכשיו אם וקרה שהיא נכנסה להריון יש תרופה שיכולה למנוע את זה לאחר חודש ויותר?
העניין שאני לא בטוח שזאת רק הפעם שלפני חודש שנכנס לה אני כבר לא ידוע מה לעשות
אני חייב את עזרתכם הדחופה , תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להריון לא רצוי - תגובה
דניאלה פרייפלד21/07/2013צר לי לשמוע שאתה בלחץ
כן מטיפה קטנה ניתן להיכנס להריון אך ללא בדיקה או אי קבלת הוסת אתה רק משאר
אני לא מבינה את החברה שלך היא לא מעוניינת לדעת היא לא בלחץ
כדאי לפנות לדלת פתוח ליעוץ מה ניתן לעשות אם היא בהריון
אני מקווה שלא אך לדעתי כדאי לדבר שם בכדי לקבל יעוץ ולא למצא את עצמך שוב במתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד להריון לא רצוי
עופר22/07/2013ואם וכאשר יש סיכוי שנכנסה להריון יש טיפול תרופתי לזה עוד לפני הפלה ?
ואם צריך לבצע הפלה יש משהו דיסקרטי שאפשר לעשות ללא ידיעת ההורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/07/2013אם עברו 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין לא מוגנים אין תרופה שיכולה לעזור לכם במצב של הריון לא רצוי. אין ברירה אלא לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי. אם תגלו שיש הריון לא רצוי, מאוד כדאי לפנות ל"דלת פתוחה" לליווי במצב הזה. יש אפשרות לעבור הפלה ללא ידיעת ההורים, צריך לעבור ועדה להפסקת הריון, יש פרוצדורה ביורוקרטית ולכן כדאי ליווי של "דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)