חשד להריון לא רצוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד להריון לא רצוי
    עופר
    21/07/2013

שלום!
    אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר קרוב לחודשיים ללא אמצעי מניעה.
    תמיד הייתי גומר בחוץ ופעם אחת כנראה גמרתי בפנים בטעות חשבתי שמפעם אחת תמימה שטיפה נשאר בפנים לא יקרה כלום.

עכשיו חברה שלי מתלוננת שהיא כבר סובלת חודש מבחילות וכאבי בטן, ואמרתי לה לקנות בדיקת הריון והיא לא מעוניינת.
    עכשיו אם וקרה שהיא נכנסה להריון יש תרופה שיכולה למנוע את זה לאחר חודש ויותר?
    העניין שאני לא בטוח שזאת רק הפעם שלפני חודש שנכנס לה אני כבר לא ידוע מה לעשות
    אני חייב את עזרתכם הדחופה , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד להריון לא רצוי

הוספת תגובה

• חשד להריון לא רצוי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/07/2013

צר לי לשמוע שאתה בלחץ
    כן מטיפה קטנה ניתן להיכנס להריון אך ללא בדיקה או אי קבלת הוסת אתה רק משאר
    אני לא מבינה את החברה שלך היא לא מעוניינת לדעת היא לא בלחץ
    כדאי לפנות לדלת פתוח ליעוץ מה ניתן לעשות אם היא בהריון
    אני מקווה שלא אך לדעתי כדאי לדבר שם בכדי לקבל יעוץ ולא למצא את עצמך שוב במתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד להריון לא רצוי

עופר
    22/07/2013

ואם וכאשר יש סיכוי שנכנסה להריון יש טיפול תרופתי לזה עוד לפני הפלה ?
    ואם צריך לבצע הפלה יש משהו דיסקרטי שאפשר לעשות ללא ידיעת ההורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    22/07/2013

אם עברו 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין לא מוגנים אין תרופה שיכולה לעזור לכם במצב של הריון לא רצוי. אין ברירה אלא לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי. אם תגלו שיש הריון לא רצוי, מאוד כדאי לפנות ל"דלת פתוחה" לליווי במצב הזה. יש אפשרות לעבור הפלה ללא ידיעת ההורים, צריך לעבור ועדה להפסקת הריון, יש פרוצדורה ביורוקרטית ולכן כדאי ליווי של "דלת פתוחה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו