תמונות עירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונות עירום
    שיר
    24/07/2013

אני בת 15.5 ויש לי ידידה טובה מהכיתה. כל פעם שאנחנו יוצאים לקניון או לבלות באיזה שהוא מקום היא מוסרת לי את ה IPHONE שלה כדי שאני יצלם אותה. אבל כשהיא מסתכלת שאף אחד לא רואה אותנו היא מרימה את החצאית שלה למעלה ואני צריכה לצלם. כך היא עושה לפעמים גם עם החולצה. לפעמים גם אני מופתעת כשאין תחתון מתחת לחצאית או חזיה. אני לא יודעת מה היא עושה עם התמונות. אני לא מבינה למה היא עושה את זה אבל נראה לי שאני גם מתחילה להנות מזה ובכל מפגש בתוך תוכי אני מחכה שהיא כבר תמסור לי את ה IPHONE .
    האם זו התנהגות נורמלית? האם אני מתנהגת נורמלי?האם אני צריכה להפסיק לצלם אותה?

תודה. שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמונות עירום

הוספת תגובה

• תמונות עירום - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/07/2013

את נורמלית
    ההתנהגות אינה הולמת את הסיטואציה
    לא מרמים חולצות או חציות המקום ציבורי
    אני יכולה להבין את המשיכה שלך להתנהגות הלא מותאמת של החברה שלך כי זה לעסוק באיסור...יש מתח..וזהשובר את השגרה ולכן המשיכה והצפיה לזה
    אך כנראה שיש לחברה שלך קושי עם השגרה או שהיא משועממת ולכן צריכה לעלות סף גירוי גם מיני
    אני מעונינת למה היא צריכה שיסתכלו עליה..מה היא אומרת לך בזה שהיא מזמינה אותך להשתתף "במשחק" הזה שלה
    אני מציה לך לא להמשיך איתה
    את צעירה המיניות שלך מתפתחת את בתהליך המסע המיני לעצתך ואת לא צריכה שיעלו לך את סף הגיורי כך שאולי ההתנהגות המינית היותר מתקבלת ישעמם אותך בעתיד...
    יש גם סכנה עבור החברה אם היא מפיצה את התמונות ולך אם בהמשך היא תבקש ממך לעשות כמוהה...
    התשובה ,שלי לפחות ,חד משמעית עליך להפסיק...ולהתיע לחברתך לדבר עם גורם מוסמך להבין את ההתנהגות המסכנת שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה, לא תאמיני מה קרה.

שיר
    30/07/2013

אתמול בערב דיברתי איתה בחדר שלה. אמרתי לה שרציתי להגיד את זה הרבה זמן. גם כן אמרתי לה: " אני רוצה שתדעי שאת החברה הכי טובה שלי ובגלל זה אני מבקשת להפסיק לצלם אותך כי זה דבר שלא ראוי לעשות לא אני ובטח לא את."
    היא הפתיעה אותי ואמרה: "כפרה עליך," זה לא יפסיק את החברות בנינו. היא ביקשה סליחה ואמרה: "לא ידעתי שאת מתנגדת לזה. אני חשבתי שדווקא גם את נהנת מזה."
    הסברתי לה שגם אני ילדה וגם אני נמשכתי לזה.
    ניצלתי את ההבנה מצידה ושאלתי אותה: למה את צריכה את התמונות האלה? איפה את שומרת אותם?
    היא הוציאה דיסק און קי ואמרה כל התמונות פה. היא הפעילה אותו במחשב והראתה לי גם תמונות שהיא צילמה את עצמה מול הראי. הייתי המומה. הפסקתי אותה מייד.
    אמרתי לה בתוקף: השתגעת??? למה את צריכה את זה? את רוצה לראות את היופי שלך??? את לא צריכה תמונות בשביל זה.... את לא מבינה מה יקרה אם הדיסק און קי ילך לאיבוד והתמונות שלך יחגגו באינטרנט....מה יקרה אם תאבדי אותו בבית ספר? כל הבנים יחגגו עליך?
    הזכרתי לה שמקרים כאלה הסתיימו גם בהתאבדות. בקשתי ממנה שתמחק את כל התמונות שאני צילמתי כדי שלא יראה ששיתפתי פעולה איתה.
    שוב פעם היא הפתיעה אותי והתחילה למחוק את התמונות שצילמתי ...... ואז היא אמרה לי "נראה לי שאת צודקת, צריך להפסיק את זה" היא סימנה את כל התיקייה ומחקה את כל התמונות בלחיצת כפתור אחת. היא גם הבטיחה לי שאין לה עותקים נוספים של התמונות במחשב.
    אני חושבת שזו הייתה השיחה הכי מורכבת שהייתה לנו אי פעם.
    נראה לי שהיא גם אוהבת אותי יותר..... כי כשנפרדתי ממנה היא פשוט חיבקה אותי ואמרה לי "את חברה אמיתית."

תודה רבה, דניאלה. וסליחה שלא הזכרתי אותך בשיחה כי לא רציתי שהיא תדע שהתייעצתי עם משהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה, לא תאמיני מה קרה. - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/07/2013

כל הכבוד לך
    זה בדיוק חברות להתגבר על האי נעימות האישית ולדבר את תחושות ליבך
    וכך עזרת לה ואת למדת משהו שיעזור לך ביחסים בעתיד ,רצוי לומר, למי שאכפת לך ממנו/ה מה את מרגישה וחושבת
    היא הפעם קיבלה את "המתנה" שנתת לה
    כל הכבוד
    ותודה שחזרת לספר לי על החוויה המיוחדת ואומנם קשה בתחליה
    את חברה אמיתית והיא זכתה בך
    תמשיכי להקשיב לעצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו