מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה...תום28/07/2013
שלום אני בן 17 ולפני שנה התחלתי לצפות בסרטי פורנו של קוקסינליות...אני מאוד נמשך לזה וזה מאוד מגרה אותי יותר מסרטים רגילים עם בחורות...במצבים קיצוניים שאני חרמן ממש...אני גם דוחף דברים לחור של התחת ומאונן וזה עושה לי גמירה יותר חזקה וכיפית...אני חייב לציין שסרטי גייז זה מגעיל אותי ואני לא נמשך בכלל לגברים ...
האם זה טבעי מה שאני מתאר?האם הרבה נמשכים לקוקסינליות?
ומה זה אומר עלי אני הומו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה... - תגובה
דניאלה פרייפלד28/07/2013אתה מציין שאתה לא נמשך לבנים האם יש לך משיכה לבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בוודאי...מה זה אומר?
תום28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/07/2013זה לא אומר שום דבר...בעולם של הפנטזיות המיניות אין איסור, אין מעצורים והכול מותר. יש נשים שמפנטזות על נשים, זה לא אומר שהן רוצות לשכב עם נשים, יש גברים שמפנטזים גם על גברים וזה לא אומר שהם רוצים לשכב עם גברים, לפעמים דווקא מה שכאילו אסור זה מה שהכי מדליק אותנו, אז אל תיכנס ל"סרטים" מיותרים ותרשה לעצמך לפנטז, מה שכן עדיף להפחית בפורנו כי זה מייצר עיוות של המציאות. מנגד תרגיש חופשי לדמיין מה שאתה רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בוודאי...מה זה אומר? - תגובה
דניאלה פרייפלד30/07/2013אתה לא לב יש גברים שנמשכים לקוקסינליות
אתה מספר על גמישות מינית אתה נמשך לבנות וגם לקוקסינליות
היום ידוע שלא כולם רק כך או כך במשיכה המינית
יש שגמישים ומתנסים עד שמחליויטים שהם רוצים להתמסד ואז צריך לקבל החלטה איך אתה רוצה לחיות ועם מי אתה חיי כולל בחיי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)