עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    תום
    28/07/2013

שלום אני בן 17 ולפני שנה התחלתי לצפות בסרטי פורנו של קוקסינליות...אני מאוד נמשך לזה וזה מאוד מגרה אותי יותר מסרטים רגילים עם בחורות...במצבים קיצוניים שאני חרמן ממש...אני גם דוחף דברים לחור של התחת ומאונן וזה עושה לי גמירה יותר חזקה וכיפית...אני חייב לציין שסרטי גייז זה מגעיל אותי ואני לא נמשך בכלל לגברים ...
    האם זה טבעי מה שאני מתאר?האם הרבה נמשכים לקוקסינליות?
    ומה זה אומר עלי אני הומו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

• עזרה... - תגובה

דניאלה פרייפלד
    28/07/2013

אתה מציין שאתה לא נמשך לבנים האם יש לך משיכה לבנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בוודאי...מה זה אומר?

תום
    28/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    30/07/2013

זה לא אומר שום דבר...בעולם של הפנטזיות המיניות אין איסור, אין מעצורים והכול מותר. יש נשים שמפנטזות על נשים, זה לא אומר שהן רוצות לשכב עם נשים, יש גברים שמפנטזים גם על גברים וזה לא אומר שהם רוצים לשכב עם גברים, לפעמים דווקא מה שכאילו אסור זה מה שהכי מדליק אותנו, אז אל תיכנס ל"סרטים" מיותרים ותרשה לעצמך לפנטז, מה שכן עדיף להפחית בפורנו כי זה מייצר עיוות של המציאות. מנגד תרגיש חופשי לדמיין מה שאתה רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בוודאי...מה זה אומר? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    30/07/2013

אתה לא לב יש גברים שנמשכים לקוקסינליות
    אתה מספר על גמישות מינית אתה נמשך לבנות וגם לקוקסינליות
    היום ידוע שלא כולם רק כך או כך במשיכה המינית
    יש שגמישים ומתנסים עד שמחליויטים שהם רוצים להתמסד ואז צריך לקבל החלטה איך אתה רוצה לחיות ועם מי אתה חיי כולל בחיי המין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו