תפסתי את אחותי מאוננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפסתי את אחותי מאוננת
    מאור
    02/08/2013

שלום.
    אני בן 15. לפני 4 ימים נכנסתי לבית בשעה 1 בצהרים ונגשתי ישר לשטוף ידיים במקלחת. ואז איך שאני פותח את הדלת אני רואה את אחותי החיילת מאוננת על הרצפה. היא בדר"כ חוזרת מהבסיס רק אחה"צ. ראיתי שיש לה ביד דילדו או משהו כזה. זה היה אולי 2 שניות אבל התמונה עדיין בראש שלי.
    ישר הלכתי לחדר שלי ולא ידעתי איך אני יוצא מהחדר ומסתכל על אחותי. אחרי 20-30 דקות אחותי הקישה על הדלת ונכנסה, הייתי המום. היא אמרה לי: כולנו בני אדם ולפעמים אנחנו גם טועים, אני שכחתי לנעול את המקלחת ואתה פתחת את הדלת בלי להקיש. לכולנו יש דברים פרטיים שאנחנו עושים וזה טבעי. לא נורא, לא קרה כלום.
    מאז כמעט ולא דיברנו. אני לא יודע איך להסתכל עליה. אני מתבייש ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפסתי את אחותי מאוננת

הוספת תגובה

• תפסתי את אחותי מאוננת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    03/08/2013

אני מבינה את המבוכה, האי נעימות שלך.....
    חבל שזה קרה
    יחד עם זאת, אחותך צודקת, עם כל האי נעימות, ההדדית ,היא לקחה אחריות וניגשה אליך לדבר איתך על האירוע המביך לשניכם.
    אני משארת שתחושת הבושה שלך תעבור עם הזמן
    תנסה להפסיק לחשוב על האירוע ....זה עולה , תעבור למחשבה או עיסוק אחר...
    אני מכינה אותך שיכול להיות ,לא מחייב , שקטע זה יעלה כפנטזיה ועם כל הקושי מותר לפנטז על הכל אם זה מתריד אותך תעצור ותשנה תסריט בראש ...
    שוב אם לא תשחזר שוב ושוב את האירוע אני משארת זה יעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי קרה משהו דומה

דני שם בדוי
    04/08/2013

אני בן 15.5. לפני כמה חודשים ראיתי את אחותי התאומה מאוננת. היא באה אלי אחר כך לבד והתחילה לצעוק עלי שעשיתי את זה בכוונה וידעתי שהיא במקלחת. אמרתי לה שזה לא נכון. והיא אמרה לי שעכשיו היא צריכה לראות לי גם. לא הסכמתי אבל היא אמרה שהיא תספר לאמא שאני מציץ לה. פחדתי מזה אז הראתי לה ויצא לי זרע מההתרגשות. היא התחילה לצחוק עלי ואז אמרתי לה שאני רוצה לראות לה עוד פעם כי אני ראיתי לה לשניה והיא ראתה אותי הרבה זמן ואז היא הראתה לי את ה... שלה.
    עכשיו לפעמים אנחנו גם נוגעים. אני יודע שאנחנו צריכים להפסיק את זה אבל תמיד אחרי כמה ימים זה קורה שוב. אנחנו אומרים, אז מה אנחנו רק רואים ולא עושים כלום.
    לפעמים אני אומר לה שצריך להפסיק ואז היא מבקשת לראות רק עוד פעם אחד איך שהשפיך יוצא לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא משקר

תמי שם בדוי
    05/08/2013

מאור הראה לי מה הוא כתב. הוא משקר. נכון שראינו ונגענו אחד בשני אבל הפסקנו את זה לפני שבועיים. וחוץ מזה גם הוא היה מבקש לראות ולנגוע בציצים ולמטה . הוא גם רצה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא משקר - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/08/2013

נכון לא נכון....זה לא חשוב
    בבקשה להפסיק
    אומנם "משחק" מגרה ומלא מתח ,שובר שגרה..... אך בעיתי מאוד!!! לנפש ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו