מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה ...חסוי03/08/2013
רציתי לשאול אם אוננות זה משהו שמזיק או פוגע ? כי אפשר להגיד שאני דיי מכור לאוננות ושמעתי שאוננות מרגילה את הגוף שלי לגמור מהר יותר ואני באמת גומר די מהר מדובר ב 4-5 דקות. ואך אני יכול לגמור פחות מהר?
ועוד דבר הגודל של איבר המין עד כדי כך משפיע? כי יש לי רק 10 סנטים ואני מבואס לאללה מכל הסיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה ... - תגובה
דניאלה פרייפלד03/08/2013בן כמה אתה
ושאתה מתאר שאתה מכור למה אתה מתכוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה...
חסוי03/08/2013במרץ יש לי 15 ומכור זה אומר שהרבה פעמים אני אומר לעצמי שאני יפסיק או ימעיט בכמות שאני מאונן ולא מצליח לשלוט על עצמי אני מדבר על לפחות פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה... - תגובה
דניאלה פרייפלד03/08/2013טוב... כל עוד אונות היא לא הפעילות העיקרית שלך ביום או שאתה רק חושב על זה וזה פוגע בחיי היום יום אתה לא מכור
אתה מתאר בגרות מינית...
אוננות כל עוד אתה לא גורם לפציעה עצמית בריא ופרטיות
4-5 דק זה טוב
כדי לא לצמצם את האוננות, תנסה בתנוחות שונות ,יד אחר ,לחץ משתנה רטוב יבש
תתרגל להפסיק רגע לפני ואז להמשיך כדי להחזיק ולהכיר יותר טוב..
וגיוון הפנטזיות
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה...
חסוי03/08/2013תודה,
ומה בקשר לשאלה ששאלתי מיקודם על הגודל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)