מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נוגע שם במשהו.מאור06/08/2013
אני וחברה שלי לא קומבינציה מוצלחת כ"כ.. לי יש איבר גדול מאוד והיא מאוד קטנה [ממש נמוכה וצנומה] ונוצר מצב שכשאני נכנס עמוק אני מגיע כ"כ עמוק שאני אשכרה נוגע שם במשהו, אין לי מושג במה אני נוגע אבל אחרי 3-4 פעמים היא פשוט צורחת שהיא לא יכולה יותר ומוציאה אותי ממנה, טוענת שהיא חייבת להשתין למרות שאין לה פיפי. זה חוזר על עצמו כמעט בכל סקס שיש לנו בחודשים האחרונים, וזה בהחלט מציק.
למה היא כל הזמן צריכה להשתין ומה לעזאזל הדבר שאני נוגע בו שם? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נוגע שם במשהו. - תגובה
דניאלה פרייפלד08/08/2013אני חושבת שכדאי לברר עם גניקולוג/ית מה קורה
העובדה שהיא קטנה וצנומה לא מחייב שיש לה גודל שונה פנימי ,יכול להיות שאתה נוגע עם הפין בפתח צואר הרחם וזה יכול להיות לא נעים אך לרוב לא עד צרחות
ולכן כדאי לדבר עם גורם מוסמך ושהיא תעבור בדיקה גניקולוגית אם הרופא חושבת שזה נחוץ
אני מציעה להימנע מנסיונות חדירה ותסתפקו עד הבדיקה במגע אינטימי חיצוני
כי לך לא נעים לגרום לה כאב ולה לא נעים לחוש את הכאב ושניכם תתרחקו אחד מהשני
אז כדאי להתמקד במה שטוב מגע חיצוני הדדי
ולהוריד את המתח ולחץ חשש סביב החדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)