עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ישי
    19/08/2013

בזמן האחרון קשה לי להגיע לאורגזמה והזין לא עומד לי חזק וגם אין לי חשק לאונן אין שום דבר סרט תמונה שעוזרת לי להעמיד אותו אני רק בן 17 אפשר עזרה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לישי שלום

מירב שרון
    26/08/2013

אתה מאוד מוטרד מהנושא ומאוד יתכן שבגלל שאתה כ"כ מוטרד מזה אז נוצר מעגל קסם שלילי שמייצר את המצב. מה יקרה אם תגיד לעצמך, אוקיי אז לפעמים לא בא לי וגם זה בסדר, אתה לא תמיד חייב לרצות....כשזה זה יבוא זה יבוא, תנסה להעסיק את המחשבות בדברים אחרים. האם יש דברים אחרים שמטרידים אותך? האם חוץ מהנושא הזה טוב לך בחיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכול טוב

ישי
    27/08/2013

אני מרגיש הכול טוב שמח וכ'ו אבל קשה לי להגיע לאורגזמה כמו פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    29/08/2013

אם הכול טוב בחיים אז נפלא הקושי שלך להגיע לסיפוק שכן עבד בשביל בעבר כרגע לא הולך לך אך ורק בגלל שאתה כ"כ טרוד בזה ומתעסק בזה, אני ממליצה לך לומר לעצמך ליהנות מהכאן ועכשיו מהחוויה של האוונות, מהפנטזיה ואם זה יקרה אז סבבה ואם לא גם זה בסדר....וזה יסתדר מה שחשוב זה להרגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו