מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראליליאת25/08/2013
שלום אני בת 15 ויש לי חבר בגילי כבר 9 חודשים. כבר בהתחלה התחלנו לגעת ולהתמזמז ואחר כך. הכנסנו ידיים מתחת לבגדים. אני אמרתי לו על ההתחלה שאני לא מסכימה ליחסי מין מלאים כי אני לא רוצה להסתבך בהריון. הוא ישר אמר שאין בעייה והוא אף פעם לא ניסה לעשות את זה כאילו באמצע שאנחנו ביחד.
לפני כ 5 חודשים הוא ביקש לרדת לי ואני הייתי המומה שהוא מבקש לרדת לי ולא שאני יירד לו. אבל הסכמתי. מה רע? בהתחלה לקח הרבה זמן עד שהרגשתי בכלל משהו אבל עכשיו אני מגיעה לאורגזמה מהירידות שלו יותר מהר מאוננות בעצמי. כשאנחנו מתמזמזים אני עושה לו ביד וככה גם הוא גומר.
הבעייה שבהתחלה חשבתי שאין מצב שאני יירד לו אבל גם הרגשתי לא נוח שהוא יורד לי ואני לא יורדת לו. אולי גם הוא רוצה והוא מפחד שאני יסרב.
אז התחלתי לראות באינטרנט איך בת צריכה לרדת לבן. ראיתי גם סרטים וזה הגעיל אותי בהתחלה אבל לאט לאט התרגלתי. ואז התחלתי לדמיין שאני עושה את זה לחבר שלי. נראה לי שאני עכשיו מוכנה לזה. אבל אין לי אומץ להגיד לו את זה כדי שלא יחשוב שאני זולה או שאני עושה את זה רק כדי לרצות אותו. מצד שני חשבתי להפתיע אותו ולרדת לו בלי לשאול אותו. כל בן אוהב את זה. אבל אין לי אומץ. אם הוא יבקש ממני אני ישר יסכים. אבל איך אני גורמת לו לבקש ממני.
או אולי אני צריכה להשאיר את זה ככה עד שהוא יתעורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2013לפני שאני נותנת לך את ההצעה שלי
אני חושבת שאת עדין לא שלמה אם הרעיון של לעשות לו, אם זה כך ....זה בסדר אז תחזרי אלי .זה גם בסדר לא להיות 100% בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ליאת25/08/2013אני חושבת שאני מוכנה. אני בדקתי את עצמי. לפני חודש בערך קראתי על יועצת שהציעה לגבר לטעום את הזרע ביחד ביחד עם אשתו. היא הציעה לו לשפוך את הזרע בשתי כפיות ומייד להאכיל אחד את השני.
אחרי כמה ימים אוננתי לחבר שלי עם היד והזרע שלו נשפך ליד השניה שלי מיד כשהוא גמר הוא נשכב אחורה והוא לא שם לב אז אני טעמתי מהזרע שלו.
אני מבינה מהתשובה שלך שאם אני מוכנה אז אני פשוט יירד לו וזהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2013אני מציעה לך שאם את מרגישה מוכנה
לא מיד לרדת לו תאפשרי משחק מקדים הדדי תוך כדי המשחק תתחילי בקטן תתקרבי עם הפנים תראי אם נעים לך עם הפה אם נעים תשחקי עם הלשון עם לנעים להמשיך את יכולה לעשות זאת בצעדי מפגש לא חייבת הכל במפגש ראשון
לשים לב לאיך את מרגישה ואם זה עד הגמירה בפעם הראשונה ונהנת טוב...ואם קשה לך עם הנוזל את לא חייבת לבלוע אפשר לשים בצד מתפחת ניר ולשים את נוזל הזרע בתוכה
יש בנים שלא אוהבים את זה אבל אם זה מה שאת מעדיפה תעשי
תהני
ולא לשכח אמצעי מניעה שתרצי קשר מיני מלא
אבל את צודקת יש המון זמן לקשר מיני מלא את עדין צעירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)