סקס בגיל 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בגיל 18
    דניאל
    26/08/2013

אני וחברה שלי כבר כמעט ארבע שנים ביחד, שנינו מלפני חודש בני 18. אנחנו מאוד רוצים להתחיל לקיים יחסי מין אבל מבחינת ההורים שלנו זה לא בא בחשבון אפילו רק לישון אחד אצל השני ודברים בסגנון. הם לא אמרו במפורש, אבל משני הצדדים, רומזים לנו שלא עושים סקס בגיל כזה...
    האם זה באמת מוקדם מדי?
    אל תענו לי "כשאתה מרגיש מוכן" כי הרגשתי מוכן גם לפני 4 שנים והיום אני חושב שהתנהגתי בתמימות ובטיפשות אז, וכנראה שעוד 4 שנים אחשוב אותו הדבר על עצמי כיום. ואני לא חושב שאני אהיה מוכן לזה ב100% כי קשה להתכונן לכל תרחיש מראש.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בגיל 18

הוספת תגובה

• סקס בגיל 18 - תגובה

דניאלה פרייפלד
    26/08/2013

אז אתה מוכן תשובתי מתבססת על זה שגם החברה שלך מוכנה
    אני אישית חושבת שזה יופי שחיכתם למרות המוכנות
    נראה שאתה בוגר אתה יכול לבחור להיות חייל אז מותר לך לקיים יחסח מין ועוד לזכות בקשר מיני עם חברה משמעותית בנוי על קשר ולא בגדר "עשיתי את זה "
    הכי חשוב אמצעי מניעה
    ואתן את דעתי איך לגשת לזה אין מחויבות..
    קודם לא צריך על הפעם הראשונה לחדור ו"להצליח" כדאי לקחת זמן במפגש הראשון ל"חקור" את הגוף של אחת את השני שטרם עשיתם תחושו תריחו תגעו תסתכלו...
    תשחקו מיני אחד עם השני ואז גם את הפין אליה לקרב בעיטיות תשחק שם תשים לב שהיא מוכנה רטובה....חדירה איטית
    ולא נורא אם לא החזקת מספיק זמן או גמרת מהר כי תהיה מאד מגורה וזה עלול לקרה לא נורא!!! גם עם תחדור וצגמור מהר לא נורא...
    אין הצלחה יש הנאה ואפשר להינות ללא הגמירה .....

אם ההורים מתנגדים לא לעשות בביתם, לכבד את רצונם בזה- צימר זול..
    תהנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

דניאל
    26/08/2013

כנראה שלא הייתי מספיק ברור, אחדד את דברי.
    שנינו בתולים חסרי ניסיון מיני עם *מישהו אחר*. אנחנו חברים מזה כבר מספר שנים כפי שציינתי, שמבהלכן בהדרגתיות התקדמנו ב"חקירת המין השני" עד כדי מציצות האיברים אחד לשני וכו', אבל לא חדירה.
    זה לא העניין, הבעיה היא שההורים שלנו גרמו לי להרגיש כאילו אני צעיר מדי מכדי לעשות סקס מלא ואני תוהה אם זה אכן כך. נכון, מוכנות זה משהו גמיש שמשתנה אצל כל אחד - אולי אני עדיין לא מוכן בעוד שמישהו אחר בן גילי כן, או ההפך, אבל ברור שגיל 10 זה צעיר מדי לקיון יחסי מין בעוד ש80 זה מבוגר מדי. ולכן, אני שואל - מהו הגבול? איפה מתחיל הגיל שממנו מותר, כדאי וגם רצוי לקיים יחסי מין (ואני לא מדבר על הגיל החוקי מבחינת החוק...).

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/08/2013

לרוב הורים לא רוצים שילדיהם יקימו יחסי מין -שיהיו בתולים עד החתונה..
    אני חושבת,אולי אתה לא בטוח שאתה מוכן לזה ...וזה בסדר
    נשמע שאתם נהנים מקשר מיני נכון להיום ללא חדירה אז תמשיכו כך עד שתהיה בטוח
    ההורים בגילך, אינם פקטור רק שניכם
    שניכם צריכים להיות מוכנים ולרצות ללכת הלאה ללא קשר של ההורים בגילכם.
    יש צעיר מדי אין מבוגר מדי....להתחיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו