טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מבולבל ולחוץ..אני בן 17 ואני לא יודע אם אני הומו...מצד אחד אני מסתכל ברחוב על כל בחורה שנראת טוב ומסוגל להסתכל עליה הרבה דקות וזה מלהיב אותי ..מצד שני אני נמשך לפורנו של גייז שאני רואה פורנו כזה זה יותר מגרה אותי מפורנו רגיל...האם זה אומר עלי משהו?אני לא רוצה להיות הומו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה בן 17 מה שאתה מתאר עובר על הרבה בחורים וזה לא אומר שאתה הומו אתה מתבגר עדין היום אנחנו יודעים שהמיניות שלנו יותר גמיש ואפשר להמשך לבחורות לרצות להיות איתם בעתיד להתחיב אך גם לראות סרטים או ברחוב בחור ולהיות מגורה....מיניות אלסטית יש שיותר אלסטים ויש שפחות. גם התנסות לא אומר שאדם הוא הומו... ואתה נכון להיום נמשך גם לבנות לפי התאור שלך ואתה לא רוצה להיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד