שלום דניאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דניאלה
    אור
    02/09/2013

אני בן 25 וכרגע יש לי חברה עוד מעט כבר שנה בעבר שהייתי בן 19 התנסתי עם בחור עם גבר....מאז זה לא יוצא לי מהראש האירוע הזה הוא רודף אותי ואני מנסה למחוק אותו מהראש..כל פעם שאני בא לקיים יחסי מין עם החברה שלי זה רודף אותי בראש וזה מפריע לי זה כאילו אומר לי "הומו הומו אתה הומו" מה אני יכול לעשות כדי לשכוח את זה?אני כבר בן אדם בוגר עם כוונות להתחתן ולהקים משפחה ..בבקשה תייעצי לי ותתני לי פיתרון שיוכל לעזור לי חברה שלי לא יודעת מהמקרה ואני גם לא מתכוון להגיד לה אני אוהב אותה ולא רוצה שזה יסתיים מה שקורה בינינו ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דניאלה

הוספת תגובה

• שלום דניאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    02/09/2013

קודם כל אתה לא צריך להגיד לה ,זה היה בעבר וזה נגמר אתה איתה ואוהב אותה !
    גיל 19 נחשב גיל ההתבגרות.. ובגיל זה עדין מתגבש מיניותך ולא מעט כמוך,מתנסים במפגשים מיניים, יש כדי לטעום מין אסור, יש כדי לראות במה מדובר מסקרנות
    ויש שמתלבטים ..הכל בסדר ומותר כל עוד יש הסכמה
    ויש שמרשים לעצמם את ה"משחק" המיני לכל אורך חייהם
    אז היית ואתה עדין בסדר וזה לא אומר שאתה הומו זה אומר, שנכון לאותו מפגש היתה "אלסטי" במיניותך...
    ולכן ששוב עולה המחשבה המתרידה מהעבר קודם תגיד שהיית בסדר פעלת כמו הרבה מתבגרים..
    לא לנסות לדחוק את המחשבה ולא להמשיך "ללעוס אותו" אלא לקבל אותו להגיד אוקיי ולהמשיך הלאה
    נכון זה נשמע יותר קל ,מלעשות אך אם תנסה כמה וכמה פעמים אני מקווה שזה יעזור להפיג אותו...
    גם במקום להמשיך לחשוב עליו תנשום...ותאפשר למחשבה אחרת להיכנס
    גם אם זה עולה לך במחשבה בזמן המפגש המיני איתה אל תתנגד תקבל אותו כפנטזיה בראש מותר הכל ושוב לא צריך לספר לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו