מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..רונה07/09/2013
היי אני וחבר שלי כבר שנה ביחד (בני 16) אנחנו שוכבים כבר הרבה זמן בערך 8 חודשים אנחנו הראשונים אחד של השני אני לוקחת גלולות כבר מזמן ואנחנו כמעט ולא משתמשים בקונדום הוא תמיד גומר בפנים . לא עשיתי את החיסון של הפפילומה ודיברנו על זה שנתחיל להשתמש בקונדום כל הזמן וזה מה שאנחנו עושים בזמן האחרון . יכול להיות שנדבקנו איכשהו במחלה מינית כל שהיא? ועוד משו שמציק לי ... אין לנו איפה להיות ... תמיד יש מישהו בבית ואם אין אז צריך לבוא ואני אף פעם לא מרגישה משוחררת איתו אני נהנת מהסקס אבל אני תמיד רוצה עוד כי זה לא מספק אותי כי אני לא משוחררת אני תמיד בפחד שמישהו יבוא פתאום או שמישהו ישמע אותי . אשמח מאוד לעצה בנוגע לזה למרות שחשבנו על זה ביחד ולא מצאנו מה לעשות וזה מאוד מאכזב אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2013קודם כל הכבוד על האחריות ואני שמחה לשמוע שאת נהנת..
אם זאת הפעם הראשונה לשניכם כולל מין אורלי, אז אין ממה לחשוש ממחלות מין
לגבי התאור של אי נוחות, אני מבינה אותך בהחלט , קשה לתת לעצמך להיות נינוחה, משוחררת אם את חוששת, דואגת...
נשאלת השאלה אם ניתן לחשוב על דרכים מענינים להרגיע אותך לדוגמא מוסיקה חזקה יחסית כדי למנוע שישמעו אותך...
אני משארת שנועלים את הדלת..
שלט בחוץ בגדול לא להפריע להתרחק...
אני מכירה זוג צעיר שתלו שמיכה עבה על הדלת ..
אם המיטה ליד קיר להרחיק..
לנסות ,אומנם קשה,לא לתת למחשבה להפריע לך הוא נכנס ,תקבלי אותו ואז פנטזיה לא לתת למחשבה להישאר
תמשכי להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)