בני 18, שוכבים כבר 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני 18, שוכבים כבר 8 חודשים
    יונתן
    17/09/2013

שלום רב, חברה שלי ואני ביחד 9 חודשים ומקיימים יחסי מין 8 חודשים.
    לקח לנו מלא מלא מלא זמן עד שלא יכאב לה. יותר נכון עד לפני כמה שבועות אפילו. אני עם איבר מאוד גדול, וגם הקודמות שהייתי איתן סבלו מכאב. הבעיה היא כזו: היא לא מרשה לי להכניס לה אצבעות, אני יודע שזה דבר מאוד נעים לאישה, והיא פשוט לא מסכימה. היא מפחדת. ממה? אין לה תשובה עקבית. פשוט מלחיץ אותה העובדה שהאצבעות זזות בפנים ואני לא יודע איך לגרום לה להבין שזה יהיה עדין ולא כואב. זו בעיה אחת שמאוד הייתי רוצה לפתור אותה.
    בעיה מס 2.. יותר נכון בעיה נפשית שלי. אני הראשון שלה, ואנחנו מאוד אוהבים. אבל אותי מטרידה השאלה הבאה - לא יפריע לה שהיא שכבה רק עם אחד? אנחנו עכשיו בצבא, ככה שאנחנו לא ניפרד בטוח לשנים הקרובות, ומי יודע לאן זה יוביל אחר כך.. אני לא רוצה למצוא את עצמי בסיטואציה שלה יפריע שהיא הייתה רק איתי! האם יש סיכוי שזה לא יפריע לה אף פעם? אני מאוד בעייתי בקטע הזה, אני נחרד מהמחשבה שהיא אי פעם תהייה עם מישהו אחר. באמת שקשה לי עם זה.
    בעיה מס 3 - הצורך המיני שלי ושלה לא דומים. אנחנו מאוד אוהבים, ומתראים בסופי שבוע בגלל הצבא, ועדיין קורה מה שקרה לפני שהיא התגייסה - היא אומרת לא לסקס הרבה פעמים. פעם כאב לה הראש, היא עייפה, ובקיצור אני לא מסופק מינית כל הזמן. מה אפשר לעשות עם זה? אני גם תמיד מתבאס כשהיא אומרת לי לא ואז אנחנו רבים. תודה רבה מראש וסליחה על האורך של המכתב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני 18, שוכבים כבר 8 חודשים

הוספת תגובה

• בני 18, שוכבים כבר 8 חודשים - תגובה

דניאלה פרייפלד
    18/09/2013

או קיי
    יופי שאתם בקשר אוהב חברים ...
    לגבי האי התאמה ברצון ותדירות, זה קורה לרוב, עם רוב הזוגות
    לפי התאור שלך לה יש קושי עם המפגש המיני בניכם ואולי עם עצמה אני משארת שהיא נמנעת מלהיכנס למפגש אינטימי מיני איתך כי יש לה חששות וזה מכניס ללחץ ומוריד מההנאה.
    אני לא בטוחה שזה רק הגודל...צריך לשמוע ממנה
    לגבי אצבעות ובכלל אני מציע להציע לה מפגשים אינטימים מינים אך ללא חדירה כך היא תוכל להירגע ולהיות נינוחה במפגש ...לאחר כמה מםגישים ללא נסיון של חדיר תציע לה שתגע רק מחוץ לפתח הנרתיק ותראה איך היא מגיבה אם אין לה חששות
    והיה לה נעים תציע שתעמיק קצת...אם נעים מפגש בא עוד קצת..בקצב שלה
    אם זה הולך מפגשים עם 2 אצבעות...
    אם זה הולך להכין עם אהצבעות את החדירה ולשוב בהדרגה לחדירה לא את כולה בשלבים, כל זה בתנאי שהיא מגורה ורטובה.
    זה יכול לעזור, אם לא אני מציע ללכת ליעוץ סקסולוגי.
    לגבי אי סיפוק- תאונן...
    ואני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה
    אני מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו