אני לא מצליח ללמוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליח ללמוד
    אורן
    22/09/2013

אני לומד בכיתה ט' וכבר ביום הראשון כל הבנים דיברו על המורה גילה (שם בדוי). המורה הכי יפה בבית ספר. כולם אמרו שהיא כוסית.
    בשיעור הראשון עים המורה גילה לא יכולתי להחזיק את עצמי ופשוט הוא עמד לי ותוך דקה השפכתי. לא הייתה לי שליטה על זה. מהר יצאתי לשרותים לנקות את עצמי.
    לפני השיעור השני נכנסתי לשרותים לאונן כדי שזה לא יקרה לי בשיעור גם שמתי נייר סביב לאבר המין וגם שמתי שקית אוכל כדי שהמכנסיים לא ירטב אם זה יקרה שוב. אבל זה לא עזר כי הייתה לי זקפה כמעט רבע שעה ולא יכולתי להתרכז אז פתחתי את הרוכסן והכנסתי את האצבעות ואוננתי. אז הפסקתי לאונן לפני השיעור עדיף שזה יקרה לבד.
    היו עוד 4 שיעורים עם המורה גילה ובכולם אני לא מרוכז ובכולם שפכתי.
    עכשיו אנחנו בחופשת סוכות אבל אני חושש שזה יקרה גם בשיעורים הבאים.
    אני רגיל לאונן כמעט כל יום בלי קשר למורה וגם לפני כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מצליח ללמוד

הוספת תגובה

• לאורן שלום

מירב שרון
    24/09/2013

בגילך זה טבעי שיש הורמונים משתוללים ודחף מיני גבוה, לכן אוננות יומיומית זה בסדר ואף פעמיים ביום זה גם לגיטימי. ניסית לאונן לפני השיעור ובכ"ז זה לא עזר, אולי היה כדאי שפשוט תתרכז בנלמד ותכתוב את כל מה שהיא אומרת ואז תהיה עסוק בעשייה והמחשבות לא ינדדו למחשבות מיניות...בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו