מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותשון26/09/2013
שלום רב,
אני בן 17 ויש לי 2 שאלות:
1.האם זה בסדר וכדאי לעשות סייבר סקס(צ'אט סקס) עם ילדות בנות גילי (שאינני מכיר) שרוצות בכך? כי זה נראה לי כיף מאוד ומחרמן ומרגש. האם כדאי להחליף זה עם זה תמונות עירום או שלא כדאי או בכל מקרה נניח לשלוח תמונה של זין של מישהו אחר (לא חסרות תמונות באינטרנט) ולהגיד לה שזה שלי?
2.ראיתי את אמי עירומה בלי שהיא שמה לב כמה פעמים וזה גירה אותי מינית ואף גרם לי לזקפה. בנוסף, אני אפילו מאונן עליה לפעמים ומרגיש שאני נמשך לנשים שדומות לה- יש לה ציצים גדולים וכוס שעיר ולכן אני מרגיש שאני נמשך לכאלה נשים ולסוג כזה של פורנו. בנוסף אני מרגיש שיש לי כאילו צורך עז להראות לה את הזין שלי עומד- למשל 'בטעות' בשירותים, ואני לא יודע מה לעשות. האם זה נורמלי? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד26/09/2013אתה 17, צעיר והורמוני םשלך משתוללים כמו לרוב הבנים בגילך
חבל שראיתה את אמך ערומה אך לא ניתן לחזור אחורה
לפנטז מותר לפעול הפנטוז פחות רצוי תאונן לפינטוז לא כדאי לממש אותו וזה תשובתי לחלק הראשון של שאלתך לא כדאי להתחיל סייבר סקס לא כדאי לשלח תמונות או לאונן לתמונות רצוי שהכל יהיה הסרט שלך שאתה הבמאי ואתה מעלה או מוריד את החשק המיני שלך במח שלך ללא עזרים מהאינטרנט.
היום אתה נמשך לסוג מסוים ,יכול להיות, שאם הגיל תמשך לסוג אחר....או שלא ואז תצא עם הבחורות שמתאימות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)