רציתי לשאול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול
    שון
    27/09/2013

שלום אני בן 17.
    יש לי שאלות:
    1. האם אפשר להכניס בסקס את האשכים לתוך הכוס כי זה נראה לי כיף מאוד?.
    2. אני מרגיש לפעמים כאילו בא לי שאנשים יראו לי את הזין- בנות ובנים. רציתי לשאול למה? אני חושב שזה פשוט די מרגש אותי שוואו, סופסוף מישהו רואה את הזין שלי שתמיד רק אני ראיתי אותו. לא שאני עושה משהו חריג (אסור כמובן) פשוט אני רק מרגיש רצון לכך ואני עושה את זה רק במלתחות בנים נניח. גם שם אבל זה מחרמן אותי קצת שפתאום כולם יסתכלו לי על הזין וזה אפילו מעמיד לי את הזין לפעמים.
    3. שמעתי שהרבה בנים לובשים בוקסר ושזה כאילו נוח יותר, אבל כשניסיתי זה הרגיש לי לא לא כ'כ נוח כי זה כאילו נדבק לי לשערות שעל האשכים וזה לא כ'כ נעים. איך זה הגיוני שלהם זה נוח ולי לא, הרי גם להם יש בטח שערות על האשכים?
    4. אני בן 17 ושלשום אני וחבריי דיברנו שיחה מינית וזה התגלגל והתחלנו לדבר על גודלי הזין. אמרתי להם שיש לי 15 ס'מ (שזה באמת מה שיש לי) והם אמרו לי שזה ממש ענק לגילי ושלהם יש רק 12 ס'מ בערך. אח'כ בהסכמת כולם הורדנו כולם תחתונים ומדדנו בשביל הכיף ואכן היה כמו שאמרתי למעלה. רציתי לשאול האם מה שיש לי זה באמת גדול מאוד או קצת ביחס לממוצע?
    5. רציתי לשאול איך או האם אני יכול למצות לעצמי את הזין כי אני ממש רוצה לטעום אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשאול

הוספת תגובה

• אני מציעה שתשאל את השאלות אחד אחד

מירב שרון
    29/09/2013

ונענה לך אחד אחד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו