דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    נוי
    27/09/2013

שלום, מכיתה ג התחלתי לאונן ואני לא צוחקת. אני לא יודעת מה הבעיה שלי או איך הגעתי לזה בכלל, אני נורא מפותחת לגילי אני היום בת 14 כיתה י׳ ואני נראת בצבא. גם נפשית אני נורא מפותחת , אני מלאה ומתביישת בגוף שלי. היו לי כמה סטוצים סקס יבש אבל לא מעבר...אני כל יום מאוננת איזה 3 פעמיים, השאלה היא אם תהיה לי בעיה בעתיד? שאני אקיים יחסי מין? ואיך אני יכולה להרגיש עם הגוף שלי בנוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• לנוי שלום

מירב שרון
    29/09/2013

כיום יודעים שאוננות מתחילה עוד ברחם, אפשר לראות עובר מאונן ברחם בעזרת אולטרה-סאונד, כלומר זה הדבר הכי טבעי שבעולם מגיל מינוס. ובכן, אין לך במה להתבייש בכך שאת מאוננת, זה טבעי ונורמלי ובריא. מבחינת המינון של האוננות, האם תמיד אוננת בתדירות הזאת, האם הראש שלך מוטרד בצורך לאונן במשך היום, האם ההתעסקות בזה באה על חשבון דברים אחרים בחיים שלך? לימודים, חברים וכד'? לגבי הדימוי העצמי הגופני שלך, שאת בפירוש מציינת שהוא נמוך ושאת מתביישת בגוף שלך, חשוב שתלמדי לאהוב את הגוף שלך, אני ממליצה לך בחום על ספר שנקרא "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. הספר הזה מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם הפרטנרים שלהם אבל הוא גם טוב לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו