מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה אני במצוקה גדולהטום02/10/2013
שלום לכל המומחים של הפורום...
שמי טום בן 18 עד לפני שנתיים הייתי רואה מישהי עוברת עם טייץ וחוטיני היייתי מגיע הביתה ועושה ביד הייתי מתחרמן מצורה מטורפת מנשים רק נשים היה בראש שלי עד שהאינטרנט המטופש קילקל לי את המוח וגיליתי את הצד השני ה"קוקסניליות" או ה"טרנסיות" במילה יותר מעודנת מאז אך ורק זה מחרמן אותי האיבר שלהן...ומאחד שהיה מכור לכוס של אישה אני מכור למשהו אחר ....יש לציין שמגברים אני נגעל חד משמעית...מה עלי לעשות כדי שהנטייה שלי תחזור להיות אך ורק נשים?אני מתוסכל ברמות מטורפות בבקשה אני לא רוצה תשובה של"אתה בגיל מבלבל " או "לא נורא"
בבקשה אני רוצה עזרה שיטות משהו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה אני במצוקה גדולה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/10/2013אני לא בטוחה שהבנתי אותך
אתה בן 18 מגדר וזהות גברית?
לא נמשך לגברים?
אך בכדי לאונן אתה מפנטז על גברים שנראים כמו נשים
וזה מהווה קושי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתה אותי נכון
טום03/10/2013אני גבר..
שעד לפני שנתיים הייתי נמשך רק לנשים ..
עד שגיליתי שיש עוד מין שזה בחורה מנותחת שיש לה ציצי ופנים נשיות וגוף נשי הכל כמו אישה רק שיש לה איבר מין כמו של גבר...
ומאז שגיליתי אתזה אני נמשך אך ורק לזה..(לגברים אני כלל לא נמשך)
אני רוצה את עזרתך או את היכולות שלך לתת לי עצה או משהו שיכול לעזור לי שאני יחזור להתעניין אך ורק בנשים רגילות כי אני מרגיש הומו שאני נמשך ל"קוקסינליות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתה אותי נכון - תגובה
דניאלה פרייפלד03/10/2013טום צר לי זה לא המקום לעזור לך
אני חושבת שאתה צריך ללכת ליעוץ
לברר מה קורה / עובר עליך
להבין ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)