קרום בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    חסוי
    29/03/2008

חברה שלי טובה בת 14 וחבר שלה הכניס לה אצבעות בחוזקה, והיא לא רצתה ועצרה אותו..
    אך כשהגיעה הבית, ירד לה המון דם[ככה היא אומרת] והיא הייתה במחזור אבל בשלב סיום..
    ועכשיו היא מפחדת שנקרע לה קרום הבתולין.. תעזרו לי תודה :)

ועוד דבר אחד בשבילי..
    חבר שלי נפרד ממני לפני שלושה חודשים ואני עדיין אוהבת אותו איך אפשר לשכוח אותו.?!
    ופרט אחד חשוב.. הוא בכיתה שלי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

• לחסוי

....
    29/03/2008

דבר ראשון אין שום דבר רע בזה שנקרע לה קרום הבתולין..
    אפחד לא רואה את זה..ואפחד גם לא ידע אלא אם היא תספר מה שקרה ..

הממ את פשוט יכולה לא להיתיחחס אליו פשוט שימי עליו איגנור בכיתה וזהו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    29/03/2008

אם חברה שלך עברה תקיפה מינית,כדאי שתפני אותה למוקד טלפוני 1202 על מנת לקבל סיוע וליווי מקצועי במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית. אני מבינה שהיא חוששת שעקב הארוע, היא איבדה את קרום הבתולין וזה משהו שמעסיק אותה. יתכן שקרום הבתולין אכן נקרע אבל זה לא משהו שצריך להדאיג אותה, זה גם היה יכול לקרות מרכיבה על סוס. הרבה יותר חשוב זה לעבד את החוויה שהיא עברה בעקבות התקיפה המינית.
    ולגבייך, זה טבעי שיהיה לך קשה לראות את האקס שלך כאשר עדיין יש לך רגשות כלפיו, אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו ועוזר לרפא את הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהיה קשה

ליהי
    31/03/2008

אבל את תישכחי ואתו גמלי זה היה כימעט ככה ניפרדנו אבל אני עדיין אוהתב ואתו איך שתימצאי מישהו מחליף לוו תיתאהבי בו ותישכחי מהשנייי
    תעשי טובה ככה זה לכולם יהיה טוב אל דאגה (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו