פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    חבר דואג
    30/03/2008

חברה שלי ואני מתכננים לשכב פעם ראשונה, איך אני גורם לכך שיכאב לה כמה שפחות בזמן החדירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

• היי

טל
    30/03/2008

קודם כל מציעה לכם בחום ללכת בשיטת האצבעות... אל תמהרו לחדירה מלאה של איבר מינך, אלא תתקדמו "בייבי סטפס"... תחדיר אצבע ו2 ו3....
    דבר שני ומאוד מאוד חשוב הוא לקנות נוזל סיכוך (על בסיס מים כמובן!) ולהשתמש בו גם אם היא רטובה.. אין לכם מה להפסיד.. ככל שהאיזור רטוב יותר ככה החיכוך כואב פחות ונעים יותר :)
    דבר שלישי והכי חשוב הוא בעצם לדאוג שהיא תהיה רגועה כמה שרק אפשר, האיזור הוא שריר הרי וכדי להרפות צריך להיות רגועים...

*אם אתה לא מצליח לחדור בצורה מלאה וזה הולך משהו אל תילחצו... זה קורה..פעם הבאה יהיה טוב יותר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל

מירב שרון
    02/04/2008

אני משבחת אותך על כך שאתה מתייעץ כאן בפורום על מנת לעשות את המקסימום שהחוויה המינית הראשונה שלך עם החברה שלך תהיה כמה שיותר נעימה עבור שניכם. זה לא דבר של מה בכך בכלל. ואני מצטרפת למה שכבר הוצע לך כאן בשרשור הזה וממליצה בנוסף על מין אוראלי, לצורך רטיבות בנרתיק. וזה כמובן חוץ מהנשיקות, החיבוקים, הליטופים וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו