טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אם אני בשבוע הראשון של הגלולות (גלולות אמילי) ושכחתי גלולה (גלולה מס׳ 4) ויום לפני כן קיימתי יחסי מין האם אני מוגנת?? כשנזכרתי עברו יותר מ12 שעות (אני בדר״כ לוקחת בסביבות השעה 5 ונזכרתי למחרת ב12 וחצי בצהריים, לקחתי את הגלולה של יום לפני ואת הגלולה של אותו יום לקחתי ב11 בלילה ) אני ממש לחוצה ואני חייבת תשובה מיידית מובן לי שאני צריכה להמשיך את שאר החפיסה כרגיל ולהשתמש בקונדום אבל האם אני מוגנת ובטוחה או שיש חשש?? ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד