דחוף!! שכיחת גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!! שכיחת גלולה
    שירלי
    06/11/2013

שלום, אם אני בשבוע הראשון של הגלולות (גלולות אמילי) ושכחתי גלולה (גלולה מס׳ 4) ויום לפני כן קיימתי יחסי מין האם אני מוגנת??
    כשנזכרתי עברו יותר מ12 שעות (אני בדר״כ לוקחת בסביבות השעה 5 ונזכרתי למחרת ב12 וחצי בצהריים, לקחתי את הגלולה של יום לפני ואת הגלולה של אותו יום לקחתי ב11 בלילה )
    אני ממש לחוצה ואני חייבת תשובה מיידית
    מובן לי שאני צריכה להמשיך את שאר החפיסה כרגיל ולהשתמש בקונדום אבל האם אני מוגנת ובטוחה או שיש חשש?? ומה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!! שכיחת גלולה

הוספת תגובה

• המשך

שירלי
    07/11/2013

והאם כדאי (אם מותר בכלל) לקחת פוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    07/11/2013

קודם כל כל הכבוד על האחריות
    אני מעדיפה שאת שאלתך תפני בפורום לגניקולוגיה נערות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת פוסטינור אחרי שיכחת גלולה

פוסטינור
    30/11/2013

במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.

בברכה, שירות הלקוחות של תרימה
    ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו