בעיות במחזור דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במחזור דחוף מאוד
    שקדי
    31/03/2008

אני וחברה שלו לא קיימנו יחסיי מין אבל יש בין הזין והכוס נגיעות רבות ומשחקים כאלו בין הזמין לכוס אבל לא הכנסתי לה אבל יש לה בעיה עם המחזור היא הייתה צריכה לקבל בין ה27-29 לחודש ככה היא מקבלת תמיד בתקופות האלו מחזור אבל עכשיו היא לא מקבל חשבו אולי קרה משהו כי היא באיחור קנינו בדיקת הריון והיא לא אבל למה להיא לא מקבלת מחזור? אני יודע שבדיקת הריון לא בטוחה ב100% ואני מפחד שאולי הבדיקה טועה עכשיו מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במחזור דחוף מאוד

הוספת תגובה

• לדעתי

ליהי
    31/03/2008

צרייך ללכת לרופפא ודחוף אבל רופא נשים
    וכמה שיותר מהר שלא יההי מאוחר בהצלחה(;
    דרך אגב המחזור תמיד יכול ללכת בזמנים שונים אצלי הוא כל פעם שונה אשכרהכל פעם תאריך אחר חחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשקדי שלום

מירב שרון
    02/04/2008

יש אפשרות לבקש בדיקת דם ע"מ לבדוק אם היא בהריון ולכן היא צריכה לגשת לרופא/ת נשים. להבא, אני מציעה לנקוט באמצעי זהירות כי גם אם יש מגע בין הפין לפות וקצת זרע נכנס, זה כל מה שצריך. לכן, רצוי שאחרי שחברה שלך תעשה בדיקת דם ותשללו הריון, שתתחיל להשתמש בגלולות למניעת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו