מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במחזור דחוף מאודשקדי31/03/2008
אני וחברה שלו לא קיימנו יחסיי מין אבל יש בין הזין והכוס נגיעות רבות ומשחקים כאלו בין הזמין לכוס אבל לא הכנסתי לה אבל יש לה בעיה עם המחזור היא הייתה צריכה לקבל בין ה27-29 לחודש ככה היא מקבלת תמיד בתקופות האלו מחזור אבל עכשיו היא לא מקבל חשבו אולי קרה משהו כי היא באיחור קנינו בדיקת הריון והיא לא אבל למה להיא לא מקבלת מחזור? אני יודע שבדיקת הריון לא בטוחה ב100% ואני מפחד שאולי הבדיקה טועה עכשיו מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
ליהי31/03/2008צרייך ללכת לרופפא ודחוף אבל רופא נשים
וכמה שיותר מהר שלא יההי מאוחר בהצלחה(;
דרך אגב המחזור תמיד יכול ללכת בזמנים שונים אצלי הוא כל פעם שונה אשכרהכל פעם תאריך אחר חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקדי שלום
מירב שרון02/04/2008יש אפשרות לבקש בדיקת דם ע"מ לבדוק אם היא בהריון ולכן היא צריכה לגשת לרופא/ת נשים. להבא, אני מציעה לנקוט באמצעי זהירות כי גם אם יש מגע בין הפין לפות וקצת זרע נכנס, זה כל מה שצריך. לכן, רצוי שאחרי שחברה שלך תעשה בדיקת דם ותשללו הריון, שתתחיל להשתמש בגלולות למניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)