מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריב עם החבר על בסיס קבוענעה25/11/2013
שלום,
אני בת 18 עוד מעט 19 חיילת בקורס חובשות.
בקורס אני כמעט ולא ישנה, ושאני חוזרת בסוף שבוע הביתה אל חבר שלי אני עדיין עייפה אבל כל כך אוהבת אותו שאני מנסה לא לתת לזה להפריע.
הוא עוד לא התגייס, אז הוא לא יודע איך זה להיות בצבא, הוא משתדל מאוד להבין לליבי אבל לא תמיד אפשר.
יוצא הרבה פעמים שאנחנו חוזרים בערב מיציאה, והוא ממש רוצה ומצפה שנשכב,כי שבוע שלם ולפעמים שבועיים יוצא שאנחנו לא מקיימים יחסי מין.
אני גם רוצה, אבל העייפות גוברת עלי, ואני מתחילה להגיד לו שאני עייפה, ומנסה לרמוז לו שלא בא לי.
אני רק אגיד שהבעיה הזאת הייתה מאז ומתמיד שהוא רצה יותר סקס, ומלא פעמים סירבתי וכתוצאה מזה התחלנו לריב. הוא לא מגיב יפה כשאני לא רוצה, וזה מוריד לי עוד יותר את החשק לשכב איתו כי אני יודעת שאם אני אגיד לא, הוא יגיב כמו שהוא מגיב.
ביום שבת האחרון,לא שכבנו במשך כל היום, כי שנינו ידענו שבא לנו לשמור את זה לערב כדי שיהיה למה לצפות. השעה הייתה 23:00, חזרנו מחברים, נכנסו למיטה והתחלנו פור פליי.
אמרתי לו שאני רוצה לגמור, והוא חייך כי הוא תמיד שמח לספק אותי ולגרום לי להרגיש טוב,אז אחרי ארבעים דקות,שבכוונה הוא לא מיהר כדי שאני אהנה - גמרתי. והיה מדהים.
פתאום נפלה עלי העייפות,וקלטתי שהשעה 00:00, ושנשאר לי עוד פחות משש שעות שינה.
אמרתי לו שאני עייפה, והוא התבאס ממש כי הוא התחרמן מאוד מכל הסיטואציה. הוא ביקש שנעשה אחד מהיר לפחות כי אני סוגרת שבועיים בצבא, ואמרתי לו "מה שבא לך..."
בקיצור ניסינו ובקושי זיקפה הוא הצליח לעשות מרוב תחושות רגשות אשם שאני לא רוצה בכלל. התחיל לכאוב לי ממש כי לא הייתי רטובה כבר, הוא ממש לא הצליח להגיע לזקפה מרוב לחץ, ולא שכבנו.
אני רוצה לציין שהיו הרבה פעמים שהוא הלך לאונן כי אני לא רציתי סקס.
אמרתי לו שלא יעשה מזה ביג דיל, ושהוא לוקח את זה קשה מדי...
הלכתי ישר לישון בלי לעשות מזה עניין והוא הלך לאונן.
מי פה לא בסדר??
אני חייבת תשובה כי אנחנו באמת רבים על זה מלא וזה הורס לנו את המערכת יחסים.
תודה רבה,ובאמת אשמח אם אקבל התייחסות לכל מה שרשמתי. אנחנו יחד שנה וחשוב לי לשמור על הקשר הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה התייחסות?
נעה28/11/2013אני ממש צריכה עזרה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה התייחסות? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/11/2013איך את מרגישה שלא ענו לך בזמן שרצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשתי שמתעלמים ממני
נעה02/12/2013אבל מדוע זו ההתייחסות היחידה לכל מה שרשמתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשתי שמתעלמים ממני - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/12/2013מכיוון שאני משער שככה החבר שלך מרגיש, שאת מתאלמת מהצרכים שלו.....יכול להיות?... :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשתי שמתעלמים ממני - תגובה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)