יחסי מין בפעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין בפעם ראשונה
    דניאל
    21/12/2013

אני בת 18 יש לי חבר כבר שנה וחצי שנינו בתולים,
    התחלנו לפני חודשיים לנסות לקיים יחסי מין אבל אנחנו לא מצליחים.זה מאוד כואב לי וקשה למצוא את הפוזה המתאימה.ניסיתי להיות מעליו כי אז יש לי שליטה על הכל וזה פחות מלחיץ בשבילי, אבל זה פשוט לא עובד.
    הוא כן מנסה לחרמן אותי לפני, אני מצליחה להרגע ולהרפות את השרירים, אבל עד שהוא מצליח להכניס חלק קטן זה כבר הכל עובר וברגע שאני רמגישה כאב אני מתכווצת שוב ושוב.גם להכניס אצבעות הוא אף פעם לא הצליח כי כאב לי.אנחנו ממש מיואשים ולא יודעים מה עוד לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין בפעם ראשונה

הוספת תגובה

תמונה

• יחסי מין בפעם ראשונה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/12/2013

אכן לא קל ומביא חוויה של תסכול. אל תמשיכו לנסות כי זה רק יגרום לך להתכווץ חותר ולפחד מהכאב.
    האם את משתמשת בטמפונים?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

קרין
    22/12/2013

לא, אני מפחדת לנסות להכניס.אני גם מתקשה למצוא את החור.אם לא להמשיך לעשות אז מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תענו בבקשה אני ממחשב של אחותי

קרין
    23/12/2013

אני עניתי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    24/12/2013

לנה
    אם את מתקשה למא את הכניסה לוגינה אולי גם החבר מתקשה
    האם את בטוחה שהוא חדר
    אני חושבת שאת צריכה להכיר את עצמך קודם
    אם את מפחדת אם עצמך יתכן שגם איתו את מפחדת ולכן את מתוחה ואפילו אם ידע והצליח להיכנס מרוב מתח את התכווצת
    לכן ההמלצה לא לנסות לזמן מה טובה
    קחו זמן להכיר אחד את השני ללא חדירה תגעו תסתכלו
    ואת אותו דבר עם עצמך...שתרגישי יותר בטוחה פחות פוחדת אז בהדרגה לנסות חדירה ולא צריך חדירה מלאה בפעם הראשונה כדאי קצת להשאר שם להרגיש בטוח וללא כאב ואז בפעם אחרת עוד קצת
    יחד עם החדירה רצוי להשתמש בחומר סיכוי על בסיס מים כך שתהיהי רטובה ואז שאת מרגישה יותר טוב תראי אם את יכולה ללאהחומר ורק עם הרטיבות של עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו