מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןאנומימי21/12/2013
אני מקיים לאחרונה יחסי מין ללא קונדום(מצאתי לנכון שזה יותר מהנה) אפשר לקבל טיפ איך למנוע הריון, כמה זמן מהתקופה שהפרטנרית שלי מקבלת מחזור אסור לקיים יחסי מין?
אם קיימתי יחסי מין שבוע לפני שהפרטנרית שלי קיבלה מחזור אז יש סיכוי שהיא נכנסה להריון הרי היא קיבלה מחזור אבל זה רק אחרי שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד21/12/2013אם אתה לא מעונין להשתמש בקונדום על השותפה שלך להיות מוגנת - גלולות או אמצעי מניעה אחר
אין לפני או אחרי הוסת ,היות ורוב הנשים אינן יודעות מתי יש ביוץ
אז לוותר על חישובים ולחזור לקונדום
שגם מגן בפני מחלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנומימי21/12/2013אבל לאחר שקיבלה את המחזור יש לפחות שבועיים בטוחים ללא צורך בחישוב,או שאני מתבלבל וזה לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/12/2013שוב אין בטוח!!!!
במיוחד אם מדובר במתבגרת שעלול להיות שינויים בקבלת הוסת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא יעזור לחשב ימים!!
שירי23/12/2013אין כזה דבר ימים בטוחים...! בטח לא כשמדובר בבחורה צעירה שהמחזור שלה לא סדיר... אין ספק שיותר מהנה לקיים יחסים בלי קונדום אבל צריך לעשות את זה בטוח.
לך איתה לרופא הנשים ותתייעצו איתו מה אפשר לעשות, סביר שימליץ לה על גלולות וזה מעולה. יש היום גלולות עם מינונים מאוד עדינים כמו פליים למשל שאני לוקחת והן מתאימות לנערות וכמעט ואין להן תופעות לוואי. בכל אופן לא להסתמך על ספירות למיניהן כדי שלא תצטרך בטעות לספור את הימים במשך תשעה חודשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת...
אדווה24/12/2013למה לכם להיכנס לכל הספירות האלו סתם כאבי ראש וגם לא בטוח. אם ההנאה חשובה לך אז כמובן שקונדום לא בא בחשבון מה שכן גלולות יכולות לעזור. ממליצה לפני שאתם מקיימים יחסי מין בלי קונדום תלכו לרופא שיבדוק אתכם שאין לכם מחלות מין ועל הדרך תבקשו גם שיסביר לכם על גלולות. בתכלס, גם לבחורות צעירות אין בעיה להתחיל לקחת... אחותי הקטנה (16) התחילה לקחת פליים ולא היו לה תופעות חריגות. תזכרו שעדיף בטוח מאשר בכלל לא :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)