הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    אנומימי
    21/12/2013

אני מקיים לאחרונה יחסי מין ללא קונדום(מצאתי לנכון שזה יותר מהנה) אפשר לקבל טיפ איך למנוע הריון, כמה זמן מהתקופה שהפרטנרית שלי מקבלת מחזור אסור לקיים יחסי מין?
    אם קיימתי יחסי מין שבוע לפני שהפרטנרית שלי קיבלה מחזור אז יש סיכוי שהיא נכנסה להריון הרי היא קיבלה מחזור אבל זה רק אחרי שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/12/2013

אם אתה לא מעונין להשתמש בקונדום על השותפה שלך להיות מוגנת - גלולות או אמצעי מניעה אחר
    אין לפני או אחרי הוסת ,היות ורוב הנשים אינן יודעות מתי יש ביוץ
    אז לוותר על חישובים ולחזור לקונדום
    שגם מגן בפני מחלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנומימי
    21/12/2013

אבל לאחר שקיבלה את המחזור יש לפחות שבועיים בטוחים ללא צורך בחישוב,או שאני מתבלבל וזה לפני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/12/2013

שוב אין בטוח!!!!
    במיוחד אם מדובר במתבגרת שעלול להיות שינויים בקבלת הוסת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש לא יעזור לחשב ימים!!

שירי
    23/12/2013

אין כזה דבר ימים בטוחים...! בטח לא כשמדובר בבחורה צעירה שהמחזור שלה לא סדיר... אין ספק שיותר מהנה לקיים יחסים בלי קונדום אבל צריך לעשות את זה בטוח.
    לך איתה לרופא הנשים ותתייעצו איתו מה אפשר לעשות, סביר שימליץ לה על גלולות וזה מעולה. יש היום גלולות עם מינונים מאוד עדינים כמו פליים למשל שאני לוקחת והן מתאימות לנערות וכמעט ואין להן תופעות לוואי. בכל אופן לא להסתמך על ספירות למיניהן כדי שלא תצטרך בטעות לספור את הימים במשך תשעה חודשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקת...

אדווה
    24/12/2013

למה לכם להיכנס לכל הספירות האלו סתם כאבי ראש וגם לא בטוח. אם ההנאה חשובה לך אז כמובן שקונדום לא בא בחשבון מה שכן גלולות יכולות לעזור. ממליצה לפני שאתם מקיימים יחסי מין בלי קונדום תלכו לרופא שיבדוק אתכם שאין לכם מחלות מין ועל הדרך תבקשו גם שיסביר לכם על גלולות. בתכלס, גם לבחורות צעירות אין בעיה להתחיל לקחת... אחותי הקטנה (16) התחילה לקחת פליים ולא היו לה תופעות חריגות. תזכרו שעדיף בטוח מאשר בכלל לא :)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו