מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומראנומימי21/12/2013
כבר חצי שנה שקשה לי לגמור, לוקח לי מינימום חצי שעה של אוננות אגרסיבית אפילו יכול לקחת שעה וביחסי מין אני בכלל לא גומר. מה אני יכול לעשות כדי לגמור יותר מהר? כדור כלשהו? אני מעדיף להימנע מללכת לרופא משפחה שלי מחוסר נעימות(הוא מטפל בי מגיל 4 ועד לפני שנה ההורים שלי היו תמיד לוקחים אותי אליו כך שזה מעלה לי אסוציאציה לא נעימה) אם אני צריך ללכת לרופא יש אפשרות לרופא שהוא לא הרופא משפחה שלי?איפה(אני בקופת חולים כללית)?
יש לציין שאני נוטל זה תקופה ארוכה כדורים אנטי דיכאונים-300 מ"ג לוסטרל אם זה אומר למישהו משהו, כך שאם מישהו ממליץ לי על כדור כלשהו שלא יהיה לו סטירה עם הכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא גומר - תגובה
דניאלה פרייפלד22/12/2013בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
אנומימי22/12/2013אני בן 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר - תגובה
דניאלה פרייפלד23/12/2013אם אני מבינה נכון חשק יש.....
זקפה יש ...
ורוצה לשמע בקצרה על האוננות לפני חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שיש
ג'ובניק דחוי28/12/2013יש רופא שנקרא סקסולוג שאם הוא נמצא גם בקופת החולים אינני יודע, ויש גם רופא של רפואת עור ומין שמטפל גם הוא בבעיות מיניות, ומחלות מין. בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/12/2013אנונימי יקר, הקושי שלך נובע בעיקר מכדורי הלוסטרל שאתה נוטל! הם מעכבי שפיכה וכמות שאתה נוטל בטח מעכבת את השפיכה. גש למי שנותן לך את הכדור ושאל אותו אם יש אפשרות לעבור לכדורים ממשפחת ה SNRI ולא SSRI..... בתור התחלה זה יעזור וישנה את המצב!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)